aphantasia

Gigantul Facebook a inceput testarea unei noi aplicatii-browser, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu mai trebuie sa paraseasca aplicatia de retea sociala in timp ce doresc sa se uite la o pagina web. Browser-ul curent- care este folosit de majoritatea utilizatorilor de Facebook, va avea o noua infatisare si va fi mai de folos utilizatorilor care isi doresc sa verifice o serie de stiri sau alte informatii pe Internet dar, in acelasi timp, nu isi doresc sa paraseasca aplicatia.

Pe langa noul aspect, site-ul de stiri in materie de tehnologie, The Next Web (TNW), a raportat o serie de noi carcateristici care ar putea sa fie incluse in noua aplicatie. In timp ce browser-ul curent permite utilizatorilor sa vada o singura pagina web si sa urmeze link-uri catre alte pagini web, noua actualizate va permite acestora sa acceseze si alte pagini URL in bara de cautare. Acest lucru este extrem de util mai ales pentru persoanele care isi doresc sa caute mai multe informatii in mediul online, sau chiar sa urmeze mai multe link-uri, fara a fi nevoie de a se comuta la o aplicatie diferita.

Caracteristici aplicatie Facebook

De asemenea, noul browser va include si va permite utilizatorilor sa gliseze inainte si inapoi paginile web, sa marcheze o pagina. In plus, se pare ca va exista si un buton menu, care va include si alte caracteristici suplimentare. O bara din partea de jos a paginii web va transmite utilizatorului cat de popular este postul pe care il verifica.

Astfel, noua caracteristica va permite platformei Facebook dar si aplicatiei browser sa devina o singura entitate, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor inceta sa mai paraseasca aplicatia Facebook atunci cand isi doresc sa aiba parte de o experienta adevarata de browsing. Facebook incearca in mod regulat sa introduca o serie de caracteristici noi pe un numar mic de utilizatori, iar uneori renunta la proiecte, in cazul in care nu au succes. In prezent, se pare ca noul browser este testat pe un numar mic de utilizatori ce folosesc sistemul de operare iOS.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *