eliberare furieeliberare furie

Atunci cand esti furios si manios, este greu sa iti controlezi emotiile si sa iti eliberezi nervii intr-un mod pozitiv. Majoritatea oamenilor cred ca cea mai buna metoda de a-si vindeca mania este prin spargerea unui lucru, sau prin certatul cu cineva, sau pur si simplu prin tipatul isteric atunci cand nueste nimeni acasa.

Nu este nimic rau la aceasta modalitate de a-ti varsa nervii, insa chiar vrei sa iti spargi toate vasele, oglinzile si suporturile pentru lumanari? Sau chiar vrei sa tipi la cel mic al tau au la sot doar pentru ca ai probleme la munca? Viata este nedreapta si grea, astfel incat este critic sa inveti cum sa iti indepti nervii intr-o maniera pozitiva si sa nu faci lucruri nesabuite.

Fa exercitii fizice. Atunci cand esti nervos, probabil ca nu te simti prea bine si nu cred ca iti doresti sa mergi la sala sau sa faci exercitii acasa. Oricum, aceasta este una dintre cele mai bune metode de a-ti varsa nervii si de a te calma. Ideea este ca, exercitiile fizice elibereaza endorfine, chimicale care promoveaza un sentiment de bine si de fericire. Iti recomand sa incerci sa alergi, sa faci plimbari pe jos, sa inoti, sa faci flotari sau sa faci yoga. Nu numai ca iti vei elibera nervii si mania si vei combate stresul, dar de asemenea vei arde si calorii in plus si iti vei tonifica trupul.

Gateste. In loc de a tipa la copiii tai, gateste ceva delicios pentru acestia. Mizand si batand diferite ingrediente intre ele nu numai ca te va ajuta sa iti eliberezi nervii intr-un mod mai ozitiv. De fapt, gatitul este o modalitate grozava de a uita de toate problemele si de nervi, de vreme ce trebuie sa te axezi pe copt si pe gatitul cat mai bun al prajiturilor tale. Chiar daca traiesti de unul singur, gatitul este o modalitate buna de a te rasfata si de a-ti trata furia in acelasi timp.

De Admin