educatie culturala

École de Musique pentru educatia culturala a copilului

Fiecare parinte isi doreste pentru copilul sau tot ce este mai bun, o viata mai plina de bucurii si de speranta, dar si de beneficii si avantaje de care acesta nu a putut sa profite la randul lui in copilarie. Si ce parinte nu vrea pentru copilul sau o educatie cat mai buna din toate punctele de vedere si pe toate domeniile. Cultura este un mare atu in ziua de azi si a sti cat mai multe lucruri despre muzica, arta si istorie este ceva ce ar trebui sa fie obligatoriu pentru tinerii nostri.

Cultura ne poate infrumuseta vietile, ne poate imbogati din punct de vedere spiritual si ne poate pregati de mici copii sa stim cat mai multe lucruri si fenomene ale lumii in care traim si in care au trait altii, fiind un lucru foarte important. École de Musique este o scoala pentru copiii si tinerii care doresc sa stie mai multe, sa practice mai multe arte si sa inteleaga de asemenea mai multe despre lumea in care traiesc.

De fapt, acesta este de fapt mai mult un club de arte, un fel de club al copiilor inteligenti, pasionati si talentati care doresc sa isi duca acest hobby la mai mult decat o preocupare pentru timpul lor liber. Fie condusi si sutinuti de parinti, fie foarte doritori pe cont propriu de a face mai mult din pasiunea lor si de a-si cultiva forta artistica, copiii sunt aici stimulati sa isi manifeste interesul pentru cultura si arta, dar de asemenea sunt si descoperite si promovate tinere talente romanesti pe plan national si international.

Site-ul acestei scoli-club culturale poate fi accesat la urmatoarea adresa online: www.ecoledemusique.ro. Aici parintii impreuna cu copiii pot descoperi o lume a cursurilor muzicale, a artei in general si a acumularii de cunostinte din domenii diverse legate de arta. Clubul acesta ofera o pregatire minutioasa si exacta oferita de catre profesori talentati si specializati, cu experienta bogata in domeniu, cu daruire si absolventi de studii superioare in domeniile lor de pregatire.

Nu numai ca iti poti duce copilul la cursuri de pian daca este talentat si asta isi doreste pentru viitor, dar de asemenea acesta poate fi dus la cursuri de vioara, de chitara sau de canto daca este priceput. De asemenea, in cadrul acestui club minunat sunt oferite si cursuri de pictura pentru copii, de balet, de dans sportiv, de teatru si chiar de limbi straine, in special limba engleza pentru tineri. Asadar exista de toate pentru toti cei pasionati si talentati.

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus