ledurileduri

Acum ca becurile incandescente au luat drumul dinozaurilor demult disparuti din aceasta viata si cu toata lumea fiind de acord ca si becurile fluorescente sunt groaznice, a venit in sfarsit vremea luminilor cu LED. Uite cat de bine ti-ai putea echipa casa cu aceasta tehnologie de iluminare pentru a tine pasul cu timpurile si pentru a-i oferi un aspect modern in acelasi timp. Led4You comercializeaza leduri pentru toate buzunarele si pentru toate tipurile de interioare.

Iluminare generala

Becul de tip A, cel mai cunoscut in forma venerabila de A19, este unul dintre cele mai populare tipuri de becuri utilizate in ziua de azi. Acestea se regasesc atat in lampi, cat si in alte tipuri de structuri de iluminat. In ceea ce priveste forma becurilor cu LED, aceasta se aseamana destul de tare si chiar se confunda cu tipurile de becuri obisnuite olosite pana acum, insa le intrec in calitate, durata de viata si nu se supraincalzesc ca acestea.

Becurile cu LED reusesc sa ilumineze o incapere foarte discret reusind sa nu trasforme totul din camera intr-o nuanta galbena care face rau la ochi. Becurile cu led emit o lumina mai degraba naturala atat in bucatarie, cat si in camera de zi, oferind o nuanta conventionala de alb atunci cand este aprinsa lumina.

Spoturi

Nu orice structura de iluminat din locuinta ta va putea beneficia de stralucirea omnidirectionala a becurilor de tip A. Dispozitivul de fixare pentru lumina de deasupra chiuvetei din bucatarie sau din baie sau chiar luminile de securitate din fata garajului sau din curte pot beneficia de exemplu de lumina directionala a spoturilor cu LED. Acestea vin in temperaturi de culori atat calde, cat si reci si lumineaza foarte bine zonele de referinta.

Tuburi cu LED

In ciuda faptului ca exsiat in majoritatea garajelor din Romania, tuburile fluorescente de iluminat au fost in mod general ignorate de producatorii de leduri pana mai recent. Ce este si mai mult de atat, foarte putine dintre optiunile existente nu iti necesita mare lucru atunci cand ai dori sa le schimbi cu niste tuburi cu LED, pentru ca pana la urma aceste doua echipamente se aseamana din punct de vedere fizic si se potrivesc in cadrul vechilor structuri.

Lumini inteligente

Daca treci prin nebunia de a incerca sa schimbi becurile existente cu alternative eco , ai putea da de asemenea de niste optiuni mai inteligente. Poti controla pana la 10 asemenea becuri cu ajutorul unei telecomenzi. Poate ca nu exista inca in magazinele fizice din Romania, dar la comanda cu siguranta se gasesc in magazinele online.

De Admin