Doua semne ca nu esti sanatos

Majoritatea dintre noi credem ca suntem o imagine a sanatatii prin faptul ca nu avem semne vizibile ca ceva ne la locul lui se intampla in organismul nostru. Totusi, acest lucru nu este adevarat neaparat, deoarece exista o multime de semne si indicatori pe care avem tendinta sa-i ignoram, chiar daca ne spun daca ceva este in neregula in organismul nostru. Ignoranta continua si lipsa acordarii atentiei acestor semne, va duce cu siguranta la lucruri mai grave. Asadar, am pregatit cateva dintre indiciile subtile care ne spun daca suntem sanatosi sau nu, cu scopul de a stopa dezvoltarea si mai accentuata a unor probleme, in cazul in care acestea exista.

Iti crapa buzele. Se pare a fi un lucru normal care apare din cauza vremii, insa buzele crapate, chiar si foarte insesisabil, la maginile gurii, iti arata ca ai o deficienta majora de vitamina B12. Lipsa prelungita a acestei vitamine in organismul tau, poate duce la anemie si la probleme legate de sange, asa ca apuca-te repede si cumpara niste suplimente cu vitamina B12 sau consuma alimente bogate in aceasta. Daca nici acestea nu ajuta, buzele tale continuand in continuare sa se crape, atunci ar trebui sa consulti un medic specialist.

Nu esti la fel de inalt cum erai odata. Asta poate sa sune ciudat, dar pe masura ce inaintam in varsta avem tendinta sa „intram la apa”, insa viteza cu care se intampla acest lucru ne poate scoate la iveala o problema legata de oase si in special osteoporoza. Daca avem o problema cu oasele, cum ar fi densitatea scazuta a acestora, dispunem de un risc mare sa avem o fractura osoasa la un moment dat sau incovoierea coloanei vertebrale. Asadar, daca descoperi aceasta problema din timp, vei avea o sansa mult mai mare sa schimbi ceva in legatura cu aparitia problemelor osoase.

Articole create 413

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus