divort

Divort la timp

Divort. Conceptul in sine nu suna deloc bine oricum ai da-o, insa totusi este mai bine o anumita forma de divort decat alta si de aceea ar trebui ca aceste lucruri sa fie facute la timp ca sa nu afecteze chiar atat de tare persoanele implicate in el. Divortul la timp se refera la acea forma de divort care se efectueaza imediat dupa ce incep problemele sa apara intr-un cuplu casatorit. Fie si doar dupa o luna sau dupa un an, daca treaba nu merge, nu are rost sa va plafonati intr-o viata de familie  urata si plina de nelinisti si neplaceri.

Cand mai este vorba si de a avea un copil cu persoana cu care te-ai casatorit la un moment dat, este si mai grav. Acel copil va trebui sa faca fata divortului dintre parintii sai ce-i drept, insa nu va trebui sa priveasca cum mama sau tata se cearta, se lovesc sau nu vorbesc pur si simplu unii cu altii. Un divort poate sa faca sa sufere cel mai tare un copil nevinovat, care a fost la un moment dat adus pe lume din dragoste.

Acea dragoste se mai si topeste odata si-odata si de aceea, daca nimic nu se mai poate face, trebuie sa se treaca la divortul la timp. Acesta poate sa fie intreprins chiar atunci cand copilul este foarte mic, astfel ca acesta nu va sti ce se intampla iar explicatiile oferite atunci cand va fi mai mare si va intelege, vor fi de ajuns pentru a-i explica de ce are doar mama alaturi sau tatal alaturi.

Binenteles, daca divortul este tinut pe loc sau unul dintre parinti nu se mai hotaraste odata ori pur si simplu nu doreste sa se desparta de celalalt partener de viata, atunci va fi si mai dureros pentru toate persoane implicate in acest proces. Copilul va deveni depresiv, introvertit, nu va mai comunica cu nimeni si isi va expulza nemultumirea, nelinistea si teama in exterior.

Articole create 412

Un comentariu la „Divort la timp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus