copii joaca

Distractia copiilor

Daca ai un copil mic, cu siguranta acesta se va bucura sa stea in apa calduta (asigura-te totusi ca apa nu este prea fierbinte) si sa se joace cu ratustele sau cu niste canite mici de plastic cu care sa toarne si sa ia apa din cada, cu boluri de plastic, cu sticele de apa, si cu tot felul de astfel de instrumente care nu pot sa-l raneasca.

Daca al tau copil este mai mare de atat totusi, ii poti da se se joace in cada de baie cu un animal de plus sau cu papusa preferata. Pot de asemenea sa construiasca un turn de sapun folosindu-se de spuma de baie.

Cosul de gunoi este o alta alternativa de distractie pentru copilul tau. Binenteles, va trebui sa arunci toate obiecte ascutite sau orice altceva poate fi periculos pentru copil. Da-i copilului tau un cosulet de la capsunile cumparate din piata sau o cutie goala de la fulgii de cereale si acesta va gasi modalitati foarte ingenioase de a se distra cu acestea.

Cutiile de carton, cutiile de lapte sau alte asemenea resturi menajere care nu-l pot rani sunt foarte bune pentru a-l amuza si pentru a-l ajuta sa-si petreaca timpul frumos. Daca este cald afara, copilul tau poate folosi aceste cutii goale pentru a construi un castel de nisip in curtea casei.

Sapatul in pamant poate fi de asemenea o modalitate foarte ingenioasa prin care orice copil se poate distra de minune. Micutului meu ii place asta si am decis sa-i dedic un intreg colt din curte doar lui si sapaturilor lui arheologice. Da-i copilului tau o galetica si o lingura mai mare sau o sapa de jucarie (de genul celor din seturile pentru plaja) si lasa-l sa sape in voie.

Mie imi place sa ingrop cativa banuti pentru ca al meu copil sa-i sape si sa-i considere comorile lui. Incearca si tu! Va fi amuzant, daca nu te deranjeaza murdaria si faptul ca va trebui sa-i faci baie in fiecare zi!

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus