discutie relatie

Discutiile dintai intr-o relatie

Intr-o relatie aflata in faza incipienta este foarte usor sa clachezi si sa dai gres, dar este de asemenea si foarte usor sa convingi pe celalalt de personalitatea ta unica si sa ramaneti impreuna fericiti si indragostiti. Comunicarea este totul. Comunicarea este cheia, atat la inceputul unei relatii, cat si pe tot parcursul acesteia. Toata lumea spune acest lucru si este constient de asta, insa acest lucru nu se practica cu aceeasi grija cu care ar fi trebuit sa se practice.

Asadar, pentru primele intalniri, atunci cand doua persoane ajung sa se cunoasca mai bine una pe cealalata, este ideal sa se adreseze intrebari care sa sparga gheata si sa faca ca totul sa para mult mai simplu si mai intim intre cei doi din cuplu. Urnatoarele intrebari ar putea ajuta la crearea unei atmosfere de apropiere si pot face ca cei doi iubiti sa se cunoasca mai bine, daca se afla la inceput de relatie:

  • Care este cel mai amuzant si mai distractiv loc in care ai fost pana acum?
  • Care a fost cea mai frumoasa vacanta pe care ai avut-o si unde ai petrecut-o?
  • Care este mancarea ta favorita?
  • Iti place sa gatesti?
  • Care este restaurantul/localul tau favorit?
  • Ai vreun hobby/vreo pasiune notabila?
  • Care este supereroul tau favorit?

Aminteste-ti, fiecare dintre aceste intrebari este foarte buna pentru un punct de plecare intr-o discutie. Vei porni conversatia si vei vedea mai apoi unde te poate duce aceasta. Nu te teme sa nu fii de acord cu o anumita idee sau parere. Poate fi foarte amuzant si distractiv sa dezbateti avantajele si dezavantajele unui lucru spre deosebire de altul.

Cel mai bun punct de a incepe o conversatie este prin a-l intreba pe iubitul tau care este treaba? Daca acesta spune “Nimic” sau ceva de genul, atunci ai puea sa dai un nou sens intrebarii si sa il intrebi daca vrea sa auda despre ce s-a mai intamplat azi amuzant.

Articole create 411

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus