Mediul online a facut in ultima vreme foarte usoara lansarea oricarui tip de business online. In aceasta categorie, intalnim insa predominant magazinele online. Astazi incercam sa vedem ce diferentiaza un magazin online foarte bun de un magazin online mediocru.

Un magazin bun ofera discount-uri

Un magazin online care se vrea a fi o autoritate, va avea mereu grija de clienti, oferind constant diferite promotii, concursuri, discounturi etc. Mai mult decat atat, ei vor avea grija de clientii lor oferind-ule diferite facilitati cum ar fi transportul gratuit pentru comenzi mai mari de o anumita suma etc. Astfel, iti mentii clienti si atragi si mai multi doar prin faptul ca oferi o scutire de 15 lei insumand valoarea transportului. Toata lumea iubeste gratuitatile si acest lucru este un bun inceput.

Un magazin bun ofera garantie

Da, un magazin online care doreste sa aiba clienti multumiti, va oferi mereu garantie pentru produsele pe care le comercializeaza, in special pentru cele care depasesc o anumita suma. Daca vinzi un laptop de exemplu si nu oferi garantie pentru el, nu ti-l va cumpara nimeni.

Un magazin bun ofera posibilitatea de returnare

Din primul moment in care un client vede ca nu oferi posibilitatea de returnare a unui produs, va deveni suspicios. O femei nu va cumpara niciodata o rochie sau o pereche de pantofi din exact aceasta cauza. Daca nu-i oferi posibilitatea de transport si rochia nu-i vine, reclama de care te vei bucura online, fie ea fondata sua nefondata, nu va fi deloc una buna.

Un magazin bun are grija de clientii sai

De la raspunsul la telefoane pentru informatii la raspunsul la mail-uri pentru intrebari, probleme si nelamuriri, totul conteaza pentru client. Conteaza sa fii langa el atunci cand are el nevoie de tine pentru ca daca nu, automat va cauta un magazin care va face asta.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *