Plusuri

  • un ecran superb
  • durata de viata a bateriei foarte buna
  • camera face fotografii foarte buna in conditii de lumina slaba
  • slot microSD

Minusuri

  • cititorul de amprente nu functioneaza, e inutil
  • specificatiile nu sunt asa noi ca in cazul HTC One
  • mai greu decat cel mai mare model de Xperia Z Ultra

HTC One este in mare parte o versiune mai mare a originalului One, cu un cititor de amprente frustrant (pentru ca pur si simplu nu functioneaza). Totusi, daca esti in cautarea unui phablet la un pret rezonabil, este o alegere buna, in special datorita duratei de viata a bateriei foarte mare.”

 

Daca esti in cautarea unui telefon cu ecran foarte mare, categoric ai de unde sa alegi.

O versiune mai mare a originalului HTC One

Originalul HTC One a fost categoric unul din cele mai bine primite telefoane in prima jumatate a lui 2013. Deasemenea, carcasa lui din aluminiu inca nu a fost depasita. Nu e o surpriza atunci ca HTC modelul nou nu a plecat prea departe in ce tine de design.

Cu toate acestea aluminiul a fost mixat cu si mai mult plastic alb, la fel ca in cazul HTC One Mini. Nu e chiar atat de deranjant totusi in conditiile in care One Max are margini de plastic ce vor suporta mai bine o cadere, fata de carcasa de aluminiu.

Desi foarte mare, telefonul este usor de tinut. Din punct de vedere hardware, veti gasi exact ce gasiti si in cazul HTC One. Este vorba despre un procesor Snapdragon 600 si 2 GB RAM. Sunt suficiente insa nu mai sunt la fel de impresionante asa cum erau in Martie 2013 cand asistam la lansarea HTC One, smartphone ce a primit si premiul pentru telefonul anului la Awards T3.

Functia de detectare amprenta este intr-adevar ceva inovativ insa din pacate, nu functioneaza asa de bine cum ne-am asteptat.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *