creatoare de publicitate
creatoare de publicitate

O firma de PR si o firma de publicitate poate fi sursa  dezvoltatoare de valva si de interes in ceea ce priveste furnizarea de informatii si de reclama pozitiva pentru anumite branduri, produse si servicii care se doresc promovate in cadrul segmentului de piata pe care se afla.

Unele dintre firmele de publicitate sunt foarte cunoscute in intreaga lume, altele sunt putin mai ascunse vederii omului obisnuit, care nu cunoaste spatiul publicitar, insa sunt intr-o masura de calitative si de succes atunci cand vine vorba despre promovarea unor afaceri, a unor persoane sau a unor companii aflate la inceput de drum.

Forsman & Bodenfors din Gothenburg, Suedia, este o agentie de publicitate deschida de patru persoane in anul 1986, ca locatie avand portul industrial Gothenburg, o zona mai putin obisnuita si intalnita in ceea ce priveste deschiderea unei agentii de publicitate, insa foarte nonconformista. Daca nu stiai, afli acum  ca reclama in care apare Van Damme pentru firma producatoare de masini Volvo, sporul „Epic Split” este creat sub regia acestei firme hipercunoscute in Suedia.

Deoarece China este si a fost dintodeauna cu cinci ani inaintea evolutiei tehnologiei si a tot ceea ce inseamna societate fata de Occident, ne influenteaza si ne face sa imprumutam o gramada de lucruri, in special cand vine vorba despre abordarea afacerilor de peste tot din lume. O agentie de puvblicitate, la randul ei celebra, este si Fred & Farid fondata initial in Paris, Franta, dar considerata acum cea mai importanta agentie de promovare din China. O reclama celebra a cestei firme producatoare de publicitate este spotul „Inapoi la Apa”.

Poate una dintre cele mai cunoscute firme de publicitate din lume este Ogilvy & Mather care isi are sediul in Mumbai, India, care a colaborat de-a lungul timpului cu diverse branduri si marci foarte cunoscute, printre care si Vodafone, Unilever si IBM. Pe langa faptul ca este hipercunoscuta si apreciata in intreaga lume, aceasta agentie a primit si primeste inca si acum o gramada de premii pentru activitatea sa merituoasa.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *