De ce sa alegi o vacanta in Bulgaria

Doar o simpla trecere in revista a statiunilor din Bulgaria in comparatie cu cele din Romania te va face sa-ti doresti sa iti petreci concediul acolo. Mai adauga serviciile net superioare, preturi competitive si ai la indemana retata de succes pentru in concediu minunat.

Daca iti place marea dar nu vrei sa pleci departe de casa, categoric statiunile din Bulgaria sunt solutia perfecta pentru tine. Aproape de Romania, statiunile si plajele din Bulgaria au devenit din ce in ce mai ademenitoare pentru romani.

Pe langa acest avantaj, litoralul bulgaresc se lauda cu o multime de atractii ce nu pot fi intalnite pe litoralul romanesc. Aici vorbim despre atmosfera incendiara din cluburi, terasele care ofera priviri impresionante, restaurante fenomenale etc.

Daca pe litoralul nostru doar un parc de distractii iese in evidenta, pe litoralul bulgaresc sunt o multime. Amintim aici de Aqua Paradise din Nessebar, Aqua Planet din Primorsko, Action Aquapark din Sunny Beach sau Aquapolis din Nisipurile de Aur.

Pentru un astfel de sejur puteti alege diferite oferte bulgaria 2014 ale agentiilor de turism. In acest mod vei putea profita si mai bine de toate avantajele oferite de litoralul bulgaresc si nu vei avea nici o grija pe cap.

Bulgaria are o multime de statiuni care te pot ademeni. Cea mai mare si mai populata dintre ele este de departe Sunny Beach, loc in care vei gasi si doua dintre cele mai interesante parcuri acvatice. Hotelurile sunt luxoase, facilitatile de top, cluburile cu gramada si plajele intinse.

Intr-o tara populata cu statiuni diverse, oferte accesibile si preturi foarte mici, oricine ar dori sa mearga. Daca vrei sa ai parte de un concediu bine meritat cel mai bine ar fi sa alegi Bulgaria. Tu daca ar fi sa mergi acolo, ce statiune ai dori sa alegi si de ce tip de servicii ai dori sa te bucuri?

 

Articole create 412

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus