Chiar daca reticenti, romanii incep sa inteleaga faptul ca un produs second hand nu inseamna neaparat un produs rau. De fapt, atat timp cat il achizitionezi dintr-un magazin, nu inseamna deloc ca e un produs rau ci doar unul folosit.

Ce inseamna folosit?

Inseamna ca cineva inaintea ta l-a avut nou si a lucrat pe el. Poate avea zgarieturi superficiale, poate sa se cunoasca faptul ca nu mai e nou insa asta nu inseamna ca e si rau. Tot timpul, magazinele care distribuie produse second hand le verifica din toate punctele de vedere astfel incat zgarieturile superficiale de care vorbim, raman singurele minusuri, prea putin importante pentru multi.

De ce se gasesc asa de multe laptopuri second hand?

Multe din laptopurile second hand se gasesc pentru faptul ca multi utilizatori aleg sa treaca la un dispozitiv mai puternic sau pur si simplu la un alt dispozitiv. Poate ca multi amaneteaza un laptop de exemplu. Oricare ar fi cazul, atunci cand un distribuitor de laptop second hand ieftin achizitioneaza un astfel de dispozitiv, il verifica din toate punctele de vedere.

De ce sa-mi iau un laptop second hand?

Nu am destui bani pentru a cumpara un laptop nou. Un produs second hand poate astfel sa fie mai ieftin cu cateva sute de lei, chiar daca initial a fost folosit foarte putin iar mi9nusurile sunt minime (ma repet, zgarieturi superficiale, nu mai are cutie, a fost expus etc). E o investitie corecta si nu trebuie sa va ingrijorati de calitatea.

Am nevoie rapida de un laptop. Vrei sa-ti cumperi un laptop pe care sa-l folosesti doar intr-o anumita perioada. Ai o firma cu un angajat temporar si ai nevoie de un dispozitiv pentru el. Laptopul tau e in service si ai nevoie de unul temporar pe care mai apoi sa-l pastrezi pentru situatii de acest gen.

Am nevoie de un al doilea laptop pentru a-l folosi ocazional. Vrei un laptop pe care sa-l folosesti doar ocazional intrucat laptopul pe care deja il ai, e folosit intens. Nu exista nici un motiv pentru care ai cumpara unul nou cand vrei sa folosesti un al doilea laptop doar in anumite situatii.

Te-ai saturat sa-ti foloseasca copiii laptopul si sa-ti faca disparute diverse fisiere. Vrei un laptop pe care sa-l tii in casa si pe care sa-l poata folosi oricine, fara a fi nevoie sa-ti expui laptopul personal si sa ramai fara diverse fisiere de pe el.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *