Lumea in care traim este atat de vasta incat nici nu ne putem imagina. Cunostintele nostre sunt mai degraba minime, oricat de mult am trai intrucat nu suntem niciodata singuri. Ati putea ramane muti de uimire auzind ca cei mai tineri parinti nu aveam mai mult de 8 si 9 ani. Copilul a fost nascut in anul 1910 in China.

In continuare am ales sa va vorbesc despre mai multe exemple atat ciudat cat si greu de crezut, in cele mai multe din cazuri. De exemplu, ca sa faci inconjurul lumii de patru ori cu masina ta, iti va ajunge cu siguranta combustibilul care incape in rezervorul unui Boeing.

Ar parea aproape imposibil insa cei mai mari consumatori ai marcii Coca-Cola sunt cei din Islanda, una din cele mai reci tari de pe intreg globul. Ce ati spune daca ati auzi ca limba unei balene albastre este in acelasi timp mai lunga si mai grea decat un elefant adult sau ati sti ca la crocodili, limba este imobila, atasata de cerul gurii?! Si daca tot vorbim de aceasta parte a corpului, girafa este singura care isi poate introduce limba in ureche intru cat masoara 50 cm.

Au trecut mai bine de 4000 de ani de cand nu s-a mai reusit domesticirea vreo unui animal. De asemenea, legea impune centura de siguranta in masina, pentru animale in regiunea Santa Fe.

Zilnic, un numar de peste 35 miliarde de email-uri sunt trimise in intreaga lume. Deasemenea, 4 tone cantarea cea mai mare caracatita, prinsa in 1878. Crevetii se nast in totalitate masculi iar la maturitate unul din ei devine femela.

In China exista un restaurant MC Donalds ce se intinde pe 2,6 km patrati. Tot in china, mai multi oameni invata engleza decat englezi care o vorbesc. Zilnic pe Ebay sunt scoase la vanzare aproximativ 18 milioane de produse. Ne-ar lua asadar o viata sa ne uitam peste toate produsele listate intr-o singura zi.

 

 

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *