In momentul in care nu stii ceva primul lucru la care te gandesti este acela de a cerceta online. O lume care pentru atentia ta te rasplateste cu o sumedenie de informatii. Selectarea lor este partea mai dificila cand trebuie sa tragi o linie intre ceea ce conteaza si ceea ce iti ocupa timp pentru mai nimic. Insa cand vine vorba de sub20 este greu de spus ca ai putea sa treci cu vederea acest blog. Un loc in care iti satisfaci pofta de nou, de curiozitati, unde intrebarile isi afal raspunsul, unde gasesti idei noi si preocupari de timp liber.

Sub20 la inceputuri

Avid in a strange informatii, cu un stil fresh nou in materie de bloguri aici nu ti se spune ce si cum sa faci. Stilul personal este lasat la o parte pentru ca ceea ce conteaza este formarea de opinie, pentru fiecare in parte o alta poveste. La inceput modest insa convins de misiunea sa acest blog si-a propus sa puna accent pe teme diverse, de la timp liber la sanatate si alimente. Cate putin din toate. Diversitate pentru a nu te plictisi si ceea ce tradeaza de fapt si o manevra inteligenta de a capta publicul larg.

Sub20- aprecieri

Fiecare in parte va gasi sau nu interesant un anumit aspect. Insa cand lucrezi cu ce ti se da apreciezi la strict. Cu sau fara o nota comparativa pentru acest blog tot ce conteaza este modul sau unic de a dezbate si de a prezenta continut proaspat si util. Pentru ca in multe aspecte se poate dovedi practic- ce spun studiile despre a fotografia diverse cadre in plimbarile pe care le facem sau cum sa alegi un fotograf de nunta. Despre filme si dans, despre cum sa combati efectele neplacute ale anotimpului rece sunt alte si alte aspecte de descoperit.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *