Cum te mentii tanar- jocul captivant care pacaleste varsta

In general jocurile si activitatile ajuta la dezvoltare din toate punctele de vedere. Inca din copilarie o pasiune, un hobby vine cu un plus in personalitatea si caracterul in dezvoltare, de la simpla parte care captiveaza la creativitatea cu care se realizeaza actiunea. Insa cu siguranta nu te asteptai sa auzi ca un joc poate de fapt sa aduca o nota de intinerire. Studiul a aratat asta si pe cat de surprinzator pe atat de real.

Partea intriganta vine o data cu ideea de baza care se pune in practica printr-un joc. Jocurile pe calculator, de orice natura ar fi el pot sa ajunga o dependenta si  in plan social sa afecteze corelationarea, sa te indeparteze de viata reala, de prieteni, de scopuri in viata. Pe termen lung efectele sunt amplificate astfel ca in prima faza este si greu de crezut ca un joc poate veni cu un efect benefic in detrimentul sanatatii.

Cum anume ajuta acest joc? Road Tour a fost creat in acest sens si serveste ca atare. Prin complexitatea cu care a fost creat aduce un plus in ceea ce priveste viteza de reactie, sa fii mai atent si mai atent; un cumul de factori care ajuta la concentrare, la intinerirea creierului in mod practic si real. Testele au fost realizate pentru persoane de 50 de ani pentru ca efectul si partea de urmarit sa fie una demonstrabila, adica la o varsta care poate fi un exemplu in sensul in care mintea incepe sa fie mai inceata.

Simplist in aparenta sa te bazezi pe memorie pentru ca o masina si semne de circulatie sa te conduca pe drumul jocului substratul sau este unul ingenios. Clar dovedit in acest sens multi vor fi de acord ca in majoritatea cazurilor jocurile au un aport in ceea ce priveste dezvoltarea, creativitatea, memoria.

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus