Siri

Cum te ajuta Siri

Una dintre cele mai notabile schimbari la noua actualizare a iPhone de la Apple este puternica aplicatie Siri. Noul Siri de pe sistem,ul de operare iOS 9 nu este doar o masinarie intrebare – raspuns, aceasta poate prezice ceea ce vrei sa faci si cu cine vrei sa vorbesti chiar inainte sa intrebi. Insa Siri si-a imbunatati interfata in mai multe feluri, de asemenea. Uite cum arata aceasta actualizare.

  • SIRI te poate ajuta sa cauti fotografii in telefonul tau dupa criteriiile de timp si locatie. Asadar, ai putea sa spui ceva de genul „Arata-mi  poze din luna august 2014” sau „Arata-mi pozele facute in Suceava”, sau „Arata-mi poze facute in Suceava in luna august 2014”.
  • Poti seta acum remindere bazandu-te pe locatie. Acest lucru inseamna ca poti cere lui Siri sa indeplineasca o serie de sarcini atunci cand iesi din casa sau cand pleci de la munca, mai degraba decat doar sa iti aminteasca timpul specific.
  • Poti de asemenea pune pe Siri sa iti aminteasca sa citesti texte in Safari, mesajele, mailurile si notitele mai tarziu, cand iti doresti. Asadar, daca vei primi un mail inainte de a merge cu metroul si a ajunge la un loc fara semnal, poti cere lui Siri sa iti aminteasca sa verifici mailul mai tarziu.
  • Siri iri ofera de asemenea sugestii pentru oamenii cu care sa intri in conctact si in legatura cu aplicatiile pe care iti doresti sa le utilizezi. Daca vei da swipe usor pe partea stanga a ecranului de acasa, vei vedea o lista cu contacte si aplicatii sugerate. Se pare ca aceste alegeri sunt bazate pe oamenii la care le-ai dat mesaje sau pe care ii suni cel mai adesea si in aceeasi masura si cu aplicatiile pe care le folosesti.
  • Asistentul virtual de la Apple te ajuta de asemenea sa gasesti locuri pe care iti doresti sa le vezi chiar inainte de a cere acest lucru. Sugestiile Siri de pe ecran au o sectiune numita Nearby care iti ofera sugestii de restaurante, cafenele si locatii de cumparaturi din zona.
Articole create 416

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus