Cum sa schimbi numarul de posturi afisate pe pagina principala a blogului tau WordPress

Ai dorit vreodata sa iti schimbi numarul de posturi afisate pe pagina principala a blogului tau? Default, orice blog arhiveaza paginile si arata un numar de maxim 10 posturi per pagina. Recent am vazut ca cineva intreba intr-un forum daca e vreo posibilitate sa schimbi acest lucru. In acest articol, va vom arata cum sa schimbi numarul de posturi afisate pe pagina principala a blog-ului tau.

Primul lucru pe care logic trebuie sa-l faci, este sa te loghezi in panoul de Administrator WordPress si sa mergi la Settings respectiv Reading. In continuare, schimba in sectiunea „Blog pages show at most” numarul 10 cu numarul de articole pe care tu il vrei ca blogul sa il afiseze pe fiecare pagina in parte.

Reading Settings

Salveaza setarile si cam atat. De acum, blogul tau va afisa pe fiecare pagina numarul de articole pe care vrei sa-l afisezi.

Este important sa NU alegi un numar mai mare de 10 articole, in special in momentul in care nu afisezi doar fragmente din posturi, pe pagina principala a blogului tau. In special, trebuie sa faci asta pentru ca daca afisezi mai multe posturi pentru a fi afisate pe prima pagina, paginile vor fi mai mari si vor dura mai mult pana se vor incarca.

De multe ori, sunt persoane care seteaza numarul de posturi afisate pe pagina principala la 5. Ei vor trece cel mai probabil inapoi la 10 pentru ca in general, vizitatorii vor vrea sa vada mai mult decat acele 5 posturi in momentul in care navigheaza prin arhiva.

Cat de multe posturi afisezi pe pagina principala a blogului tau si pe celelalte pagini de arhiva? Lasa un comentariu mai jos.

Speram ca acest articol v-a fost de folos in incercarea de a afisa mai multe sau mai putine articole pe pagina principala a blogului vostru si in arhivele aferente acestuia.

Articole create 413

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus