dormi binedormi bine

La sfarsitul zilei, cea mai buna perna va fi cea care se va dovedi eficienta, Pana la urma nu ai de unde sti cum se simte o anumita perna, daca nu ai de gand sa o incerci. Fie ca o incerci pe un pat dintr-un magazin de mobila, delicatetea si sprijinul saltelei proprii iti va afecta felul in care corpul se obisnuieste cu perna.

Atunci cand o iei acasa, cere-i partenerului sau colegului de camera sa se uite la tine si sa-ti atinga coloana vertebrala atunci cand esti pus in pozitia de somn. Daca nu este dreapta  atunci cand te pui pe ea in pozitia de dormit, atunci treci la urmatoarea. Orice incordari ale sirei spinarii vor da rezulta in comprimarea discurilor sirei spinarii si va incorda nervii, rezultand in durere.

Dormi in pozitia fetala. Tendinta de a dormi in pozitia fetala iti poate restrictiona respiratia si compromite calitatea somnului. Pune o pena sub bratul si piciorul tau de pe partea pe care stai pentru a destinde membrele si pentru a-ti alungi spinarea. Chiar daca o vei da la o parte la un anumit moment dat in noapte, vei avea parte cel putin de un somn bun de calitate. Sau macar vei fi incercat.

Dormi pe o saltea care este mai in varsta decat tine. Cele mai multe saltele de pat dureaza pana la 10 ani maximum, depinzand de calitatea saltelei, de greutatea ta, si de cat de mult timp ti-ai petrecut in pat. Daca salteaua ta are o mare spatiere in mijloc, sau daca corpul tau se afunda in saltea atunci cand te pui pe ea, te vei putea trezi dureri de spate, de sold si de umar. O saltea de spuma sau o saltea noua te-ar putea ajuta foarte mult. Investeste in una de genul, pentru sanatatea ta!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *