Cum sa adaugi tag-uri imaginilor din WordPress cu WordPress Media Tagger

Wordpress are un media uploader si capacitati de editare a imaginilor. Totusi, daca ai un blog de fotograf sau un blog pe care continutul de baza consta in imagini, atunci vei vedea ca WordPress nu are un sistem special de sortare a imaginilor sau a altor tipuri de fisiere media. Ii lipsesc de asemenea si cateva capacitati ce ti-ar permite sa cauti imagini pe un site. In acest articol va vom arata cum sa tag-uiti imagini in WordPress cu WordPress Media Tagger. Folosind-ul alaturi de o tema pentru fotografie, poti creea un site superb.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa instalezi si sa activezi plugin-ul WP MediTagger. Dupa activare, mergi la Settings respectiv Media Tagger pentru a sorta imaginile si pentru a configura optiunile plugin-ului.

WP Media Tagger este succesorul plugin-ului WordPress Image Tagger. Functioneaza cu tag-urile posturilor existente asa ca daca nu ai creat nici un tag, plugin-ul iti va cere mai intai sa creezi o lista de tag-uri. Mergi la Posts respectiv Tags pentru a adauga tag-urile pe care vrei sa le folosesti pentru imaginile tale in media library. Daca deja folosesti tag-uri pentru posturile tale, pagina de setari a plugin-ului WP Media Tagger va arata taguri sub fiecare imagine. Selecteaza tag-urile pe care vrei sa le folosesti si apasa pe Set respectv Next.

Tagging Images in WordPress Media Tagger

Dupa ce ti-ai tag-uit imaginile, trebuie sa pregatesti o pagina de cautare. Creaza o noua pagina in WordPress. Tot ce trebuie sa faci,este sa scrii in ea urmatorul cod si sa publici pagina.

[mediatagger]

Iata cum va arata pagina de cautare:

Image search page with tag cloud

Speram ca acest articol v-a fost de ajutor in incercarea de a sorta imaginile pe site-ul vostru. Daca folositi ceva mai bun, nu uitati sa impartasiti si cu noi.

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus