Cum m-am distrat peste masura de tare in Iasi

Am facut facultatea in Iasi si apoi am plecat in alta parte a tarii. Credeam ca le stiu pe toate despre acest oras, avand in vedere ca am stat acolo peste 4 ani din viata, insa se pare ca orasul Iasi nu inceteaza sa ma uimeasca. Am revenit, la un moment dat, pentru a-mi vizita o prietena buna la camin si pentru a face ceva shopping in mall, dar parca ma saturasem de aceleasi lucruri ce se puteau face acolo. Insa, cand am mers cu tramvaiul pana la camin, am auzit de la niste studente de langa mine despre un loc inedit, ceva ce mi-a captat interesul.

Escape Room – ceva aparte la nivel de Iasi

Este vorba despre conceptul de escape room, stiti voi, o camera de aceea pe care o vezi prin filme, in care intri, dar nu iti este garantat ca iesi prea curand. Si totusi, nu era vorba despre nimic de groaza. Am ascultat mai departe ce aveau de zis atat de entuziasmati tinerii de langa mine, si cand am ajuns la prietena mea la camin, am dat un search pe Google sa vad daca intr-adevar exista asa ceva in Iasi. Chiar am gasit ceea ce cautam, imediat ce am scris. Daca esti curios sa vezi despre ce este vorba, poti da click aici Escape Room Iasi.

Trebuie sa iti spun ca de indata ce am dat accesat site-ul in cauza, mi s-a parut ceva aparte si captivant. Numai descrierea si testimonialele celor ce au fost acolo m-au convins sa vreau sa incerc o asemenea experienta. De fapt, pe mine ma cam prinsese curiozitatea si dorinta de a afla mai mult si de a ajunge la locul faptei, inca de cand eram in tramvai. Ce pot spune cu siguranta este ca am fost la Escape Room Iasi si m-am distrat super tare. Nu credeam ca se poate face asa ceva tocmai in acest oras, desi probabil ca ar fi avut succes mai devreme, daca se gandea cineva la asta.

M-am simti ca intr-o trupa de comando iar evadarea a constat in lucrul in echipa

Desi nu am mai fost niciodata intr-un loc de genul – sa intru in vreo camera din care sa evadez intr-o singura ora – atunci cand, impreuna cu prietena mea si cativa colegi de-ai ei, am patruns in camera numita Comando, tot timpul m-am simtit foarte importanta si exact ca intr-un film de maxima actiune. Nu stiu exact cum, dar toti patru am reusit sa fim o echipa ca o adevarata trupa de comando si am cautat tot ceea ce putea sa ne ajute sa deslusim mistere, pentru a iesi intr-un timp record de acolo.

Sincer, desi ideea este sa reusesti o performanta de pana in 60 de minute, cel mai fain este sa stai acolo, sa cauti indicii si sa iti dai seama cum sa le pui cap la cap pentru a te simti bine si pentru a vedea daca iti umbla mintea. Pentru mine nu a fost atat de important sa doresc sa evadez mai repede, cat a fost sa lucram impreuna, fiecare la enigmele si jocurile care ne puneau la incercare creierul si rabdarea. Tot ce pot spune, in concluzie, este ca a fost un timp petrecut pe masura in Escape Room, si ca imi doresc sa revin de fiecare data cand voi revizita Iasul, sa imi incerc norocul si in celelalte camere de evadat, pentru ca sunt trei in total.

Trebuie incercata o asemenea experienta, pentru ca te distreaza la maxim si banii dati se merita pe deplin, plus ca iti dai seama de cat de intuitiv esti si cat de bine cooperezi cu ceilalti in situatii limita.

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus