Secolul vitezei este secolul vitezei pentru rapiditatea cu care tehnologia din jurul nostru se schimba si este capabila sa ne ajute mai mult, sa ne ofere mai mult, sa ne castige timp, la propriu. Orice piesa de tehnologie este capabila ca la un moment dat sa automatizeze ceva, oferindu-ne mai mult timp pentru noi, oferindu-ne implicit mai multe castiguri, bineinteles, in momentul in care este folosita corect.

Ei bine, secolul vitezei aproape ca ramane in urma cu numele, odata cu aparitia smartphone-urilor si in momentul in care spun asta, nu exagerez deloc. Secolul vitezei reprezinta ceva. Ei bine, smartphone-urile aduc acest ceva la puterea a doua.

Smartphone-urile au adus un foarte mare plus erei telefoniei mobile. Daca pana acum foloseam telefonul mobil pentru a discuta cu persoanele din jurul nostru de oriunde ne-am afla, astazi, smartphone-urile schimba total ideea de comunicare.

In primul rand, smartphone-urile vin cu cele mai avansate capacitati hardware. Multi le folosesc in domeniul gaming-ului (divertisment). Altii le folosesc pentru a inlocui camerele digitale compacte (cu succe). Foarte multi se folosesc de ele in domeniul business si credeti-ma cand va spun, din experienta, smartphone-urile sunt capabile sa te ajute sa fii mai bun in ce faci.

Pentru ca au si dotari software foarte bune, smartphone-urile schimba asa cum am spus comunicarea. Ganditi-va numai ca de pe orice smartphone cu conexiune la internet, poti comunica oricad cu oricare din prietenii tai de pe facebook, la costuri mult mai mici decat cele pentru trimiterea constanta de mesaje.

Mai mult decat atat, de multe ori, sa ai un smartphone la tine e ca si cum ai avea un intreg pc, dotat cu microfon, camera web, etc. Mai puem vitezele oferite de cei mai multi provideri de internet si avem comunicare la cutie, ca sa facem si o  gluma. Ai u smartphone? Sunt sigur!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *