seki.ro

Cum alegi corect unghiera potrivita pentru tine

Pare sa fie un obiect banal. O unghiera nu prezinta o deosebita importanta la prima vedere, insa poate face o reala diferenta atunci cand vine vorba de ingrijirea unghiilor.

Deseori tratam cu indiferenta achizitia unei unghiere. Pur si simplu cumparam primul produs care ne iese in cale, insa apoi putem regreta o asemenea decizie. Taierea unghiilor cu o unghiera nepotrivita poate duce la probleme precum aschierea frecventa sau chiar incarnarea unghiilor. Pentru a evita asemenea neajunsuri, trebuie sa stii cum sa alegi corect o unghiera. Iata care sunt detaliile de care trebuie sa tii cont.

  1. Calitate

A miza pe calitate nu este nicicand o alegere lipsita de inspiratie. Inclusiv atunci cand vine vorba de unghiere, trebuie sa te asiguri ca acestea respecta standardele calitative impuse. Trebuie sa fie realizate din materiale rezistente, sa aiba o forma ergonomica, sa fie usor de folosit si curatat. Nu vei da gres, spre exemplu, daca vei alege o unghiera otel inoxidabil.

  1. Forma unghierei

In acest caz poate fi vorba de o forma dreapta sau de una curbata. In functie de modul in care vrei sa iti pastrezi unghiile vei alege si un astfel de produs. Daca ceea ce preferi este sa mentii tot timpul unghiile drepte, te va ajuta o unghiera care poate sa efectueze taieturi perfect drepte. Exista si varianta de unghiere curbate, probabil si cele mai cunoscute de altfel. Acestea te ajuta sa obtii mai usor o forma rotunjita a unghiilor, fara a le aschia sau ciobi.

  1. Tipul unghierei

Daca nu stiai, exista si tipuri diverse de unghiere, in functie de specificul necesarului de ingrijire a unghiilor. Unele asemenea produse sunt necesare pentru ingrijire uzuala, pentru taierea periodica a unghiilor, insa altele sunt de mare ajutor atunci cand vine vorba, spre exemplu, de unghii incarnate.

Unghiera pentru unghii incarnate are o forma usor diferita fata de cele uzuale. Vei putea observa ca efectueaza taieturi drepte si ca marginea de taiere este usor oblica. Tocmai acest detaliu ajuta in cazul unghiilor incarnate, ale caror colturi pot fi taiate mai usor cu o astfel de unghiera. Asadar, daca te confrunti cu o asemenea problema, cu siguranta trebuie sa alegi si unghiera in mod corespunzator.

  1. Brand

Neasteptat sau nu, producatorul unghierei poate sa fie de asemenea un criteriu de selectie. Odata ce ai ales un brand cunoscut, ai si siguranta ca alegi un produs de calitate. Ca varianta pentru unghiere se remarca brandul Seki Edge. Recomandarea mea e sa verifici site-ul seki.ro pentru mai multe informatii despre brand si produsele pe care le ofera.

Poate nu credeai ca la alegerea unei unghiere trebuie sa tii cont de atatea aspecte. Totusi, odata ce le vei avea in vedere, te vei asigura ca alegi produsul potrivit pentru ingrijirea unghiilor. Indiferent daca ai in vedere prevenirea sau tratarea unghiilor incarnate ori simpla taiere uzuala pentru a pastra un aspect estetic placut al unghiilor, o optiune de avut in vedere este reprezentata de produsele disponibile pe site-ul mentionat – seki.ro.

Articole create 416

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus