unghii artificialeunghii artificiale

Exista o gramada de motive pentru care sa iti pui unghii artificiale. Poate ca ai de gand sa mergi la o nunta sau la o revedere si vrei sa arati cat mai bine si cat mai ingrijita. Sau poate ca ai probleme de cand te stii cu unghiile care mereu raman destul de mici si au nevoie de tratamente pentru crestere sau de putin ajutor pentru a se mai alungi putin.

Cu gel, cu acrilice, si cu matase, exista o serie variata de aplicare a unghiilor false pentru a arata fabulos in orice situatie. Cele mai multe persoane aleg de cele mai multe ori fie aplicarea unghiilor cu gel, fie aplicarea unghiilor cu acrilice atunci cand se angajeaza la o manichiura artificiala pentru termen mai lung. Matasurile sunt mult mai des folosite pentru o perioada mai scurta de timp pentru a intari unghiile sau pentru a repara unghiile deteriorarate, mai degraba decat pentru a alungi unghiile naturale.

Unghiile cu acrilice

Cosmeticianul tau in unghii va mixa un lichid cu o pudra si iti va vopsi unghiile cu aceasta substanta. De obicei se acopera intreaga suprafata a unghiei, cu toate ca uneori se pot adauga doar extremitati sau anumite forme flexibile cu ajutorul carora sa-ti poata sculpta unghia si sa o poata alungi.

Acest produs sau substanta se intareste pe masura ce este expusa tot mai mult la aer. Vei putea simti un miros puternic in timpul procesului de aplicare, insa nu este daunator daca sistemul de ventilatie din camera este foarte bun si eficient.

Cu timpul, acrilicele cresc odata cu unghiile tale. Odata la doua sau trei saptamani, ar trebui sa te intorci la salonul in care ti-ai aplicat unghiile false la inceput. Pe diamond nails romania vei gasi exact un astfel de expert in manichiura artificiala la care iti vei dori sa revii mereu. Tehnicianul tau de unghii iti va pili usor unghia de acril aproape de unghia ta naturala si apoi va umple zona libera ramasa intre unghia naturala si unghia de acril existenta.

Atunci cand te vei decide sa iti indepartezi unghiile din acrilice, tehnicianul tau manichiurist ti le va indeparta foarte usor, fara prea multa forta impusa, dupa ce iti va inmuia unghiile intr-un fel de solutie de indepartat oja de unghii timp de un sfert de ora.

Unghiile cu gel

Spre deosebire de produsele pe baza de gel groase ca o pasta, gelurile folosite in zilele noastre au o consistenta similara cu oja de unghii. Acestea sunt intinse pe suprafata unghiilor tale, pe varfurile unghiilor tale naturale sau aplicate pentru a-ti alungi unghiile deja existente.

Dupa ce tehniciana ta iti va aplica fiecare strat de gel, va trebui sa-ti tii unghiile intr-o lampa cu ultraviolete pentru cel putin doua minute, toate acestea pentru a vindeca sau intari produsul. Nu exista nici un fel de miros neplacut in timpul acestui proces. Oricum, unghiile cu gel sunt mult mai costisitor de aplicat decat unghiile cu acril, insa isi vor mentine culoarea mai mult timp fara a se coji, asadar poate ca nu vei mai lua in considerare pretul mai piperat.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *