covoare curatate

Cu ce iti cureti covoarele din casa?

Cele mai multe fospodine sunt de pararea ca atunci cand vine vorba de curatenie este bine ca aceasta sa se realizeze in cele mai bune conditii, mai ales atunci cand urmeaza sa vina musafiri sau invitati. Cele mai multe aleg sa curete covoarele cu produse pe care le gasesc in comert, la marile magazine comerciale, pentru ca le scutesc de un cost suplimentar in plus si pentru ca o solutie le ajunge pentru mai multe urilizari.

Din acest motiv se impune si intrebarea: cu ce ne curatam covoarele din casa? Cu substante chimice sau apelam la serviciile de spalatorie cu aburi? Poate unele gospodine sunt mai comode si aleg sa isi duca toate covoarele din casa, o data pe an, la o curatatorie auto si de covoare si sa se asigure ca acestea sunt curate pentru un an intreg.

Dar ce ne facem atunci cand membrii casei sunt copii? Cei mai multi dintre acestia au tendinta de a murdari suprafetele covoarelor, incat aplicarea produselor de curatare chimica nu le face nici lor bine nici covoarelor.

Unii ar spune ca cea mai eficienta metoda de a obtine covoare curate si stralucitoare este sa apelam la o firma specializata in curatarea covoarelor prin tehnica aburului uscat, astfel incat utilitatea acesteia sa fie mai mare. Pentru ca masinile specializate in eliminarea aburului folosesc doar apa, si mai putin substante chimice, efectul obtinut este vizibil inca de la prima utilizare. Din acest motiv particolele de praf si de mizerie sunt eliminate mai usor, incat sa se pastreze si culoarea in acelasi timp.

Spalarea prin aburi este mult mai eficienta si din perspectiva mentinerii calitatii texturii covorului, incat acesta sa ramana in totalitate neatins, nu precum in alte cazuri, in care se intampla ca unele parti din covor sa lipseasca, datorita faptului ca produsele chimice au ars tesatura acestuia.

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus