Extras PhotoFiecare se gandeste la binele copilului sau cand vine vorba de educatia si formarea sa ca personalitate, astfel incat incercam sa ii antrenam creativitatea si imaginatia, lasandu-l liber in acelasi timp. Fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare si de pricepere a elementelor inconjuratoare, in maniera in care sa se simta copil, sa se simta liber, sa se joace si sa invete cele mai relaxante metode de joc.

Cu totii am fost copii, si probabil ne dorim din cand in cand sa mai fim, dar sa fim la acest nivel de dezvoltare tehnologica si educationala, sa avem programe in care putem imbina elementele de educatie cu cele de joaca, cum sunt programele „”Cool after school”. Acest gen de programe sunt benefice atat pentru parinti cat si pentru copii. Astfel, parintii au incredere ca micutul lor este supravegheat, se relaxeaza sau se bucura de socializare impreuna cu alti copii, iar pentru copii este bine pentru ca ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile practice, sa isi descopere noi talente sau sa devina mai responsabili, in limita varstei lor.

Astfel, atunci cand gradinitele sunt in vacantele de vara sau de iarna si nu ai cu cine sa iti lasi copilul, poti oricand opta pentru un astfel de program care sa ocupe timpul copilului tau, intretinandu-l cu activitati extrascolare. Orele cu siguranta vor fi unele amuzante, destinate pentru copii de varsta mica si mijlocie, in care se regasesc cursuri de arta, pictura, muzica, de sport, de limbi straine, cu profesori bine pregatiti, unii din ei fiind si psihopedagogi in unele centre educationale. De mentionat este ca aceste programe au clase speciale pentru fiecare tipologie de elevi.

Este o buna alegere pentru orice parinte care isi doreste un viitor mai bun pentru copilul sau, un viitor ferit de glumele rautacioase ale altor anturaje sau ferit de pericolele care se pot produce atunci cand este lasat nesupravegheat acasa sau la alti membri ai familiei. Desi este o investitie considerabila, orice parinte care se gandeste la sanatatea copilului, la educatia si formarea acestuia, va opta cel putin o data pentru astfel de programe.

De Admin

Un comentariu la „Cool after school”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *