In mediul online continutul joaca poate unul din cele mai importante roluri. Indiferent de ce tip de site ai, fara continut nu il poti promova corect, nu poti avea sanse sa ajungi sus in Google, chiar si cu cea mai buna si costisitoare campanie de SEO.

Ideea este in felul urmator: orice site de pe internet, ofera un tip de informatie, chiar daca este si un magazin online. Google alaturi de celelalte motoare de cautare (chiar daca mai putin importante) are grija sa indexeze si sa ofere utilizatorilor sai cel mai calitativ continut. Pentru a oferi cel mai calitativ continut pentru orice tip de cautare efectuata, e nevoie de un algoritm complex care inglobeaza cateva sute de aspecte dupa care se face o astfel de determinare.

Dupa ce site-ul ofera un anumit tip de continut, el este indexat de catre Google. In acest moment, cu ajutorul algoritmilor de cautare, Google identifica toate aspectele pentru a vedea daca acel continut creat, merita sa ajunga pe o pozitie fruntasa la diferite cautari.

Pentru a determina asta, Google nu ia in considerare doar tipul de contint ci si multe alte aspecte si semnale. Nu doar continutul trebuie sa fie bun ci si multe alte aspecte. Este vorba in primul rand de modul in care acel continut este introdus intr-o pagina.

In primul rand, trebuie sa aiba titlul corect si toate meta-descrierile corect realizate. In al doilea rand, acel continut are nevoie de recomandarile corecte si autoritare pentru a putea sa ajunga cat mai sus in Google.

Astfel, pentru ca site-ul tau sa devina autoritar, are nevoie de recomandari, de continut bun si de toate aspectele corect pe care Google si celelalte motoare de cautare sa le identifice. Vrei sa ajungi o autoritate? Creaza continut de calitate si sansele tale vor creste considerabil.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *