Relatii de afacere

Pentru majoritatea partilor, reteaua este un joc lung. Desigur, ceva bun poate veni din prima ta intalnire cu cineva, dar deseori nu, reteaua tine de construirea relatiilor cu oameni in timp, adaugandu-i la o un ciclu profesional si conectandu-te cu ei in mod continuu. In timp ce nu sunt prea multe sfaturi pentru acest tip de proces, maestrul retelelor, Amey Shivapurakr, a oferit recent ceva folositor.

Aminti-va un lucru despre fiecare persoana pe care o intalniti, si aduceti vorba despre acel lucru urmatoarea data cand va intalniti cu ei sau ii contactati. In timp ce acesta explica intr-un articol de pe Medium, o persoana va face un favor pentru altcineva care arate interese in ceea ce ii place si ceea ce vrea. Creeaza o conexiune. Acest sfat te ajuta sa te conectezi cu cineva mai repede.

In alte cuvinte, te ajuta sa te reconectezi instant cu oamenii, cand ii vezi din onou, ce te ajuta sa construiesti o relatie veritabila mai rapid. Acesta ne impartaseste cum functioneaza acest lucru.

Acesta spune ca atunci cand a lucrat la o firma de consultatii s-a sigurat ca invata un lucru despre fiecare Manager Senior. A invatat ca unul dintre Manageri tocmai a facut un copil, un alt manager vorbea despre renovarea casei sale, si un alt manager iubea sa incerce noi restaurante.

In cazul managerului care iubea sa incerce noi restaurante, o intreba ocazional despre diferite restaurante si care ar fi cele mai bune pentru anumite ocazii. Eventual relatia lor a crescut in asa fel incat il intreba cum mergeau cinele si ce credea despre restaurantele recomandate. Relatia lor a crescut, si a fost capabil sa beneficieze de capacitatea unor proiecte mai bune, asistenta si recomandari bune.

Secretul este sa incerci sa tii minte un singur lucru despre cineva, caci daca incerci sa inveti prea multe despre ei vei fi supraincarcat cu informatii si vei putea risca sa gresesti.

 

De Admin

Un comentariu la „Construirea unei relatii de afaceri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *