Stim ca femeile sunt foarte greu de multumit si de cele mai multe ori atunci cand sunt slabe vor sa aiba forme si atunci cand au forme vor sa fie slabe.

Sigur ca asa se intampla si in cazul parului. Femeile care au parul drept isi doresc sa il aiba cret iar cele care il au cret il vor drept.

Prima impresie pe care ne-o putem face despre o femeie variaza in functie de ingrijirea mainilor si de frumusetea parului. Din acest motiv este foarte important sa avem un par frumos, stralucitor si sanatos.

In ziua de astazi cele mai multe femei au  parul drept pentru ca se apeleaza foarte mult la placa pentru par.

Un lucru e clar, este foarte important sa ne punem in evidenta parul asa cum este el, si sa nu intervenim foarte mult asupra schimbarilor li. In cazul in care acitonam asupra lui cu placa de par sau cu ondulatorul este normal ca firul de par sa se degradeze.

In cazul in care dorim sa ne coafam parul trebuie sa folosim aparaturi profesionale , de exemplu babyliss pro sunt aparate profesionale, pe care le poate folosi oricine acasa, fara sa punem parul in pericol sau sa actionam in vreun fel negativ asupra lui.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti coafezi parul cret:

  • In primul rand trebuie sa iti tunzi parul cret intotdeuna in scari. Prin aceasta coafura vei reusi sa iti pui in valoarea tunsoarea dar si parul tau frumos.
  • De asemnea, de regula parul cret are tendinta de a se electriza sau de a aparea acele suvite rebele. Le poti calma foarte usor daca aplici putin fixativ in palme si dai pe suprafata parului.
  • De asemenea, este foarte important sa folosesti produse speciale pentru tipul tau de par. Exista in comert sampoane sau produse pentru toate tipurile de par pe care le poti folosi cu incredere.
  • Multe femei incearca sa se lupte cu textura parului gros de par si recurg la fel si fel de metode pentru a o schimba. Sigur ca acest lucru il poate deteriora insa este foarte important sa nu folosesti foarte multe astfel de produse. Obisnuieste-te cu textura parului tau si pune-l in evidenta asa cum este el.

Este important sa iti iubesti parul si sa ai grija sa il pui in valoare asa cum este el natural. Parul este cel mai furmos lucru al unei femei si de aceea trebuie sa arate intr-un mod impecabil.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *