Chui- soneria desteapta

Chui duce conceptul de sonerie desteapta la un cu totul alt nivel. Categori nu este primul si mai mult ca sigur nici ultimul produs din aceasta categorie, insa in ciuda faptului ca e un pic cam tarziu in joc, are o multime de facilitati ce il face sa iasa cu adevarat in evidenta. Curiosi despre ce este vorba? Haideti sa vedem.

Categoric una din cele mai interesante facilitati a soneriei Chui este aceea ca este capabil sa recunoasca fetele persoanelor care se apropie de usa. Lucruri cum ar fi o camera video, audion in doua cai, conectivitate la o retea sunt deja standard in cazul acestui dispozitiv insa recunoasterea fetei duce totul asa cum am spus la un cu totul si cu totul alt nivel in ce tine de evolutia tehnologiei in domeniu.

Odata ce ai programat soneria Chui sa recunoasca o anumita fata, poti smartphone-ul cu care il conectezi sa inregistrezi o anumita urare de bun venit. Astfel, in momentul in care persoana respectiva se apropie de usa, soneria va rula automat acel mesaj. Mai mult decat atat, creatorii soneriei Chui au construit si o serie de functionalitati care cresc nivelul de securitate, considerabil. Folosindu-se de camera si de creierul conectat la retea, soneria Chui poate citi coduri QR si parole alfa numerice ce pot fi folosite drept „chei virtuale” pentru usa ta.

Soneria Chui este construita in asa fel incat sa poata interactiona si cu ale tispozitive smart pe care le ai prin casa. Va functiona fara prea multe setari cu produse ca Lockitron sau Philips Hue astefel incat daca ai echipamentul potrivit, poti configura soneria Chui sa deschida usa, sa aprinda si sa stinga lumina etc.

Chui este la momentul de fata o companie deschisa unde oricine poate deveni actionar printr-o donatie. Proiectul a depasit deja scopul stabilit de 30.000$.

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus