Cereale pentru diabetici

Cerealele sunt mancaruri cu un continut foarte redus de grasime, ceea ce le face extraordinare pentru persoanele care sufera de diabet. Totusi, nu toate tipurile de cereale sunt bune pentru diabetici. O nutritie corecta este absolut necesara pentru persoanele care sufera de diabet. Cerealele sunt o mancare extraordinara pentru micul dejun. Dar, dupa cum anumite studii au aratat, unele cereale rafinate pot fi foarte nocive pentru diabetici, ba mai mult, putand cauza diabetul. Asadar, diabeticii ar trebui sa consume doar cereale integrale, impreuna cu un lapte cu un continut redus de grasime. Totusi, poti adauga aditivi naturali, precum sunt afinele, capsunile sau nucile, mesei tale,  pentru a te asigura ca are un gust bun si ca este interesanta.

Cerealele integrale sunt unul dintre cele mai sanatoase tipuri de mic dejun din ziua de azi. Cerealele pentru micul dejun sunt consumate alaturi de lapte sau iaurt. Cereale precum este ovazul au nevoie de preparare si pot fi servite ca o forma de terci. Poti da gust cerealelor tale cu nuci si fructe uscate. Cerealele integrale au un continut ridicat de fibre, avand in acelasi timp si un continut redus de zahar. Acestea sunt o alegere ideala pentru a incepe ziua, deoarece te vor face sa te simti satul pentru o perioada lunga de timp, iar lipsa zaharului iti va tine indicele glicemic la un nivel moderat.

O alta alegere foarte buna pentru diabetici sunt cerealele organice. Cerealele organice sunt la fel ca cerealele normale, insa acestea nu contin deloc pesticide si fertilizante artificiale. Aceste cereale nu au fost niciodata procesate genetic. De asemenea, din moment ce sunt mai sanatoase decat celelalte tipuri de cereale, acestea sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru diabetici. Asadar, persoanele care sufera de diabet pot sa se bucure la fel ca persoanele normale de diverse tipuri de cereale.

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus