celebritati nume schimbate

Celebritati ce si-au schimbat numele

Multe celebritati au renuntat la numele proprii si si-au facut rost de niste nume mult mai la moda pentru carierele lor de staruri. Exista o gramada de motive pentru care aceste staruri si-au schimbat numele si poate fi foarte interesant de stiut faptul ca aceste persoane celebre au niste nume mai mult decat ciudate sau amuzante. Uite cateva dintre cei care si-au schimbat numele pentru lansarea lor in lumea show-bizzului.

Demi Moore

Nascuta Demetria Gene Guynes, actrita a descoperit numele de Moore dupa ce s-a maritat prima data in anul 1984. Aceasta si-a pastrat numele chiar si dupa ce a divortat. Din intamplare, fiica sa, Tallulah si-a schimbat si ea numele. In anul 2007, Bruce Willis a venit la emisiuneaThe Late Show with David Letterman si a anuntat  planurile fiicei sale de a-si schimba numele din Tallulah in Lula.

Katy Perry

Nascuta Kathryn Hudson, prima aparitie muzicala a cantaretei a fost un album de muzica gospel. Aceasta si-a folosit numele real in aceasta prima lansare in lumea muzicii. Inainte sa intre in bransa de succesin care esre si acum intrata, totusi, a simtit ca numele ei va fi scurtat la un moment dat in Kate Hudson, un nume care era deja faimos la Hollywood. Numele pe care l-a ales a fost Perry, numele de fata al mamei sale.

Natalie Portman

Atunci cand Natalie a fost nascuta la Ierusalim din tatal sau israelian si din mama sa americanca, aceasta se numea Natalie Herchlag. Atunci cand a obtinut primul rol (in filmul Leon: The Professor), aceasta s-a ingrijorat ca faima sa ii va veni rau familiei sale si aceasta nu va mai avea intimitate. Acesta a fost momentul in care s-a decis sa isi ia numele de Portman-numele de mama al bunicii ei de pe tata.

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus