celebritati nume schimbate
celebritati nume schimbate

Multe celebritati au renuntat la numele proprii si si-au facut rost de niste nume mult mai la moda pentru carierele lor de staruri. Exista o gramada de motive pentru care aceste staruri si-au schimbat numele si poate fi foarte interesant de stiut faptul ca aceste persoane celebre au niste nume mai mult decat ciudate sau amuzante. Uite cateva dintre cei care si-au schimbat numele pentru lansarea lor in lumea show-bizzului.

Demi Moore

Nascuta Demetria Gene Guynes, actrita a descoperit numele de Moore dupa ce s-a maritat prima data in anul 1984. Aceasta si-a pastrat numele chiar si dupa ce a divortat. Din intamplare, fiica sa, Tallulah si-a schimbat si ea numele. In anul 2007, Bruce Willis a venit la emisiuneaThe Late Show with David Letterman si a anuntat  planurile fiicei sale de a-si schimba numele din Tallulah in Lula.

Katy Perry

Nascuta Kathryn Hudson, prima aparitie muzicala a cantaretei a fost un album de muzica gospel. Aceasta si-a folosit numele real in aceasta prima lansare in lumea muzicii. Inainte sa intre in bransa de succesin care esre si acum intrata, totusi, a simtit ca numele ei va fi scurtat la un moment dat in Kate Hudson, un nume care era deja faimos la Hollywood. Numele pe care l-a ales a fost Perry, numele de fata al mamei sale.

Natalie Portman

Atunci cand Natalie a fost nascuta la Ierusalim din tatal sau israelian si din mama sa americanca, aceasta se numea Natalie Herchlag. Atunci cand a obtinut primul rol (in filmul Leon: The Professor), aceasta s-a ingrijorat ca faima sa ii va veni rau familiei sale si aceasta nu va mai avea intimitate. Acesta a fost momentul in care s-a decis sa isi ia numele de Portman-numele de mama al bunicii ei de pe tata.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *