hotel

Daca esti un turist care se respecta, trebuie sa ai o lista a tuturor hotelurilor pe care iti doresti sa le vezi macar odata in viata. Iata cateva dintre cele mai frumoase hoteluri ale lumii.

Many Glacier Hotel – Glacier National Park, Statele Unite. Localizat in „Elvetia din America de Nord”, acest hotel fermecator este faimos pentru lucrurile pe care nu le are: televizor si aer conditionat. Lipsa mediului de distractii este benefic pentru citit, meditare si conectare cu oamenii pe care ii iubesti cu adevarat. Poate fi o adevarata oaza de meditare asupra tuturor lucrurilor care te framanta.

Burj Al Arab – Dubai, Emiratele Arabe Unite. A fost votat cel mai de lux hotel din intreaga lume, fiind singurul hotel de sapte stele. Intr-adevar, nu e cel mai ieftin hotel din lume, insa daca iti permiti sa faci o excursie, poti vizita, macar din afara, faimosul hotel.

Shangri-La Hotel – Londra, Marea Britanie. Este unul din cele mai frumoase hoteluri ale Europei care impresioneaza prin maiestria si aspectul sau.

Kakslauttanen – Saariselka, Finlanda. In timp ce exista numeroase hoteluri care ofera o prijeliste minunata a peisajului din jurul sau, igluurile de la Kakslauttanen Arctic Resort iti indreapta privirea catre frumusetea stelelor din timpul noptii.

Singita Sabi Sand– Africa de Sud pentru toti cei care iubesc natura, Singita Sabi Sand este alegerea potrivita pentru o vacanta ideala. Hotelul situat in jungla africana din Kruger National Park ofera camere rustice, de unde poti vedea animalele in mediul lor de viata.

Four Seasons Resort Bora Bora- Leeward Islands. Este locatia ideala pentru cei romantici. Cu casute situate pe apa si privelisti clare si nesfarsite ale oceanului, complexul Bora-Bora este locul perfect pentru o luna de miere.

Grand Hills Hotel and Spa– Beirut, Liban. Acesta iese in evidenta fata de celelalte hoteluri pentru ca nu este unul obisnuit. Este un complex sub forma de satuc, iar atmosfera sa linistita creeaza senzatia de relaxare.

De Admin