Desi Windows Media Player este o aplicatie relativ utila, s-ar putea sa nu fie chiar cea mai buna alegere pentru PC-ul tau cand vine vorba de ascultat muzica. Fie ca esti un audiofil sau un ascultator ocazional de muzica, daca esti in cautarea unui player competent pentru windows, ai nimerit in locul potrivit. Pe parcursul mai multor zile vom prezenta cele mai bune music playere gratuite pentru Windows asa ca tineti aproape.

MusicBee

MusicBee este o alegere excelenta pentru cei care au colectii imente de muzica ce necesita organizare. MusicBee poate importa librarii din iTunes sau Windows Media Player si iti permite sa tag-uiesti fiecare fisier in parte. Functionalitatea de AutoDJ a programului iti permite sa sincronizezi player-ul cu Last.Fm si va rula automat melodii si artisti similari cu ce asculti. Poti seta de asemenea MusicBee pentru a organiza radiourile favorite, cartile audio etc.

MusicBee

Ai o multime de optiuni cu equalizer-ul pe 10 benzi, functia de cross-fade, optiunile de playback, optiunile de calitate audio etc. MusicBee incorporeaza si mai multe chestii virtuale interesante. Mai mult decat atat sunt o multime de plugin-uri ce pot fi instalate pentru a customiza si mai mult player-ul.

MusicBee ofera o varietate de skin-uri pentru player alaturi de un vizualizator de artwork. Multitudinea de optiuni a player-ului MusicBee il face unul din cele mai bune alegeri pentru cei care cauta o experienta perfecta in ce tine de ascultat muzica pe calculator, laptop etc.

Foobar2000

Foobar2000 este un player care in ciuda usurintei de folosire, are un set mare de functionalitati ce tintesc mai mult spre ascultatorii9 experimentati. Compatibil cu cele mai multe formate audio, Foobar2000 poate inregistra de pe cd-uri, poate transpune formate audio si poate suporta interfata customizata.

Foobar2000

Creatorii Foobar2000 permit developerilor sa construiasca extensii pentru player, extensii ce pot fi folosite pentru a extinde functionalitatile aplicatiei. Foobar2000 este superb, atat pentru ascultatori ocazionali insa mai ales pentru cei experimentati.

De Admin

Un comentariu la „Cele mai bune music player-e pentru Windows”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *