De-a lungul a doua articole pe care le puteti gasi in link-ul acesta si acesta, am discutat despre cateva din cele mai bune music player-e pentru Windows si nu numai. Asa dupa cum am amintit in partea a doua, Winamp este printre cele mai folosite astfel de music player-e insa asta nu inseamna ca este si cel mai bun.

Printre alte optiuni populare se numara si Media Monkey care suporta pana la 100 000 de fisiere, AIMP 3 cu un design simplist si o multime de setari, Music Bee cu posibilitatea creerii usoare de albume bine definite sau Foobar2000, destinat in special profesionistilor.

Astazi, ajungem la ultima recomandare relevanta din domeniul player-elor pentru calculator si in special pentru cele cu sistem de operare Windows. Se numeste

Tomhawk (Mac, Windows, Linux)

Tomahawk

Tomhawk este disponibil pentru OS X cat si pentru Windows, Linux si Ubuntu insa sa n-u cumva sa faceti greseala de a crede ca doar prin asta se remarca. Tomhawk cauta imediat dupa ce a fost instalat, muzic pentru a importa, facand usoara si simpla ascultarea melodiilor din player, imediat dupa ce l-ai instalat. Poti incarca muzica prin scanari programate sau prin drag and drop in Tomhawk Library.

Tomhawk iti permite sa il sincronizezi cu alte servicii, inclusiv cu Last.FM, Grooveshark, Spotify si Rdio prin instalarea unor „revolvers” (plugin spus intr-o forma futurstica) in Tomhawk. In momentul in care cauti muzica, Tomhawk iti spune exact si sursa fiecarei melodii. Cautarile dupa artisti vor produce pagini informative, liste cu cele mai populare melodii ale acelor cantareti si sugestii ale unor artisti si/ sau trupe similare cu ce asculti la un moment dat. Aceste optiuni ajuta Tomhawk sa iasa in evidenta fata de alte astfel de aplicatii.

Speram ca aceste trei articole v-au fost de ajutor in incercarea de a identifica cele mai utile player-e pentru calculator. Auditie placuta!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *