Media Monkey

 

Media Monkey este similar cu MusicBee si are o multime de capacitati asemanatoare. Desi ii lipseste sincronizarea cu Last.FM, Media Monkey este compatibil cu podcast-uri, carti audio si poate fi setat pentru a descarca un podcast favorit.

Media Monkey suporta pana la 100 000 de fisiere insa iti ofera posibilitatea de a organiza fisierele foarte usor. Media Monkey ofera un auto organizer si auto tagger care nu te pune la prea multa treaba. Il poti seta sa afiseze piesele dupa compozitor, dupa an, dupa nume etc.

Media Monkey

Media Monkeu este disponibil de asemenea pentru Android si poate fi sincronizat cu dispozitivele iOS 7. Mai mult decat atat, Media Monkey iti permite sa inregistrezi CD-uri. Daca tii o petrecere, Auto DJ iti permite sa pui melodii cerute, fara sa iti modifici playlist-urile.

Winamp

Winamp, un copil al anilor 90, suporta foarte multe formate audio alaturi de rularea de CD-uri, importarea de CD-uri etc. In timpul instalarii, Winamp iti scaneaza hard-ul cautand toate fisierele media si le sorteaza, in audio si video.

Winamp

Winamp iti permite sa afisezi cover-uri pentru melodii. Ai de asemenea abilitatea de a customiza player-ul si mai mult decat atat, ai la dispozitie pe internet, spre descarcare, o multime de skin-uri.

Sustinut de o comunitate dedicata, winamp este poate unul din cele mai folosite player-e audio pentru pc, de foarte multi ani de acum.

Ultimul player pe care il vom aduce astazi in vizorul vostru este:

Aimp 3

AIMP 3 are un design simplist insa ofera o multime de setari. Pentru incepatori, Aimp 3 suporta rularea mai multor formate, are procesar de 32 biti si o calitate foarte buna a sunetului.

De asemenea, Aimp 3 are un equalizer de 18 benzi si o multime de efecte de sunet.

AIMP 3

In aditie cu compatibilitatea Last.Fm, poti adauga foarte multe statii radio pe care se le customizezi prin intermediul aplicatiei. Mai multe playere, in articolele urmatoare.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *