mascara

Cele mai bune mascara din 2014

Uita de toate acele gene false si care arata super artificial pe fata ta. Mai degraba axeaza-te pe dobandirea de gene lungi, bogate care sa capteze atentia oricui si cu care sa te mandresti cand iesi pe undeva. Cu ajutorul a catorva tipuri de mascara foarte bune vei obtine efectul dorit si volumul dupa care ai tot tanjit de atata timp.

Dior Diorshow Iconic Overcurl Mascara

De ce este atat de grozava aceasta mascara de gene? Daca ai incercat zec de rimeluri de la farmaciile ocale si pana la brandurile de renume din intreaga lume si daca nici unul dinre aceste nume nu ti-au oferit rezultatele oferite pentru o privire patrunzatoare si misterioasa, atunci aceasta mascara inovativa de la Dior poate fi salvarea ta. Aceasta este una dintre putinele tipuri de mascara potrivite pentru oricine. Aceasta separa fiecare geana in parte pana la perfectie si ofera lungime si bogatie genelor fara ajutorul unui cleste pentru gene.

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils

Ce este atat de grozav la aceasta masara de renume? Unii utilizatori sau mai bine zis utilizatoare ale acestui produs declara cu palaria jos ca este cea mai buna mascara pentru ca nu se usuca si nici nu incarca genele cum o fac alte produse asemanatoare. Negrul absolut, stralucitor si aprins din tub este cel mai bun lichid pentru vospirea genelor din cate se poate. Cu toate ca unii oameni spun ca este poate un pic mai scump, acestia de asemenea declara ca este ok sa dai mai multi bani pe un asemenea produs decat pe mai multe produse e acest gen ineficiente.

Kevyn Aucoin The Volume Mascara

Utilizatorii iubesc aceasta mascara  pentru felul in care arata si pentru felul atat de simplu in care se aplica. Aceasta mascara rezista intreaga zi si nu curge de pe gene iar cand vrei s-o dai jos, putina apa calda este suficienta si nu lasa in urma nici un fel de reziduu.

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus