idei femeie de succesidei femeie de succes

Pentru a capata increderea in noi si pentru a face cele mai bune alegeri atat in viata personala, cat si in cariera, este foarte indicat sa avem in viata niste modele dupa care sa ne luam si pe care sa le avem in vedere, pentru a ne crea un drum potrivit pe care sa o luam, pentru a ajunge la un succes deplin.

Cum am putea sa ne orientam mai bine in viata, in ceea ce priveste alegerile pe care ar trebui sa le facem, decat avand in vedere un model de cariera si de viata aproape de perfectiune, in persoana lui Hillary Clinton.

Aceasta doamna, acum secretar de stat in Statele Unite ale Americii, este una dintre cele mai puternice femei din lume, dar si unul dintre cele mai de urmat modele in viata nu numai de catre femei, ci si de catre barbatii care recunosc puterea femeii in societatea zilelor noastre.

Asadar, Hillary Clinton a trecut peste o gramada de impedimente in viata ei, in viata personala a avut parte de necazuri ca orice femeie obisnuita, insa a stiut cum sa le faca fata si sa intoarca tot raul spre bine, in egala masura cum a facut si in cadrul vietii ei profesionale.

Noi ar trebui sa vedem in aceasta femeie de succes, care si in zilele noastre este vazuta drept un model de urmat in afaceri si in cariera, insa si in menajarea potrivita a vietii de familie, dar si a imbinarii vietii de familie cu viata profesionala, un adevarat exemplu de „Asa DA!” in ceea ce priveste toata viata si felul in care ar trebui sa actionam pentru a ne fi bine.

Hillary ne spune ca nu trebuie sa fim perfecti pentru a placea. Este important sa fim noi insine si sa ne comportam pe baza a ceea ce credem noi ca este mai bine pentru vietile noastre, dar de asemenea ne spune ca ar trebui sa ne urmam telurile in viata si drumurile, chiar daca varsta este considerata un impediment.

De Admin