Ce tip de sotie esti

Se spune ca pe cat de diferiti suntem ne grupam oarecum, fiind intr-o asemenare fie ca si gandire fie ca si comportament cu multi altii. In randul nevestelor barbatii ar avea tendinta sa spuna ca toate sunt la fel. Ori cicalitoare ori prea grijulii. Nimic din asta nu incanta insa daca reusesti sa intelegi mai bine tipologia poti sa ii faci fata.

Sotia care o face pe asistenta este prima dintr-o lista de tipologii. Nu strica caci indiferent de problema este mereu prompta. Face ca lucrurile sa nu ii stea in cale insa are si momentele ei de suparare cand realizeaza ca nu primeste suficient in schimb. E ca si cand intervine greva in sistem pe baza salariilor prea mici. Promisiuni multe, fapte putine caci nu ai nevoie de o asistenta in permanenta.

Sotia copil sau numita de unii scolarita. Pentru ca nimic din ceea ce trebuie sa faca nu poate decat cu ajutorul altora sau in special al barbatilor. Nimic rau in asta de vreme ce o astfel de sotie ii acorda sotului pozitia de lider in casa, pe care il consulta in orice privinta. Si totusi, scolarii cresc, avem nevoie de maturitate.

Sotia care insista pe calitatile de mama. Practic o oarecare copie a mamei de orice parte ar fi ea, a ta sau a ei. Bine pana la un punct caci te mentine din toate punctele de vedere insa mai greu cand vine cu iesitul din cuvantul sau. Si de la acest punct pana la cazul celor care se identifica practic cu sotul.

Si cireasa de pe tort este supernevasta. Oricine si-ar dori una ca ea. Face si fara sa se planga, duce pe cei mici la scoala, ii ia de la scoala, se tine de treburile casei si asa mai departe insa se epuizeaza pana cand probabil nu ii va mai placea sotului. Caci apar cearcanele, ridurile…

 

 

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus