O dilema de cand lumea este diferenta intre barbati si femei si ce isi doresc ambele parti de la partenerii de sex opus. Fara o judecata rationala se spune ca atunci cand dragostea loveste faci mai putin diferentierea intre ceea ce iti doresti ca si standard si ceea ce partenerul sau partenera este. Insa pe termen lung ajungem la acelasi punct comun in a respecta oarecum principiile pe care le avem in viata.

Se spune ca iti vei alege partenerul pe aceeasi lungime de unda cu tine, cu ceea ce te defineste. Insa in mii de cazuri se aplica si regula contrariilor care se atrag. Pentru a clarifica oarecum aceasta dilema un studiu a fost realizat atat in randul femeilor cat si in randul barbatilor. Studiul a fost realizat de Cult Market Research si menit sa scoata in evidenta pe ce aspecte se bazeaza alegerile.

Se pare ca barbatii prefera femeile inteligente, dar si atragatoare, care sa poata face fata oricarei situatii. Si in mod mai concret acestia prefera sa isi aleaga consoartele din randul gospodinelor, celor cu un simt la umorului si sensibile in egala masura. Referinte care poate le stiam deja si care par logice pana la urma. Si daca barbatii prefera de la partenerele lor sa aiba cate putin din toate femile au si ele standarde. Se pare ca acestea se simt atrase de barbatii care sunt siguri pe ei, stapani pe situatii, hotarati insa si cu un grad de inteligenta satisfacator.

In functie de categoria de varsta lucrurile inclina altfel. Pentru barbatii intre 18 si 26 de ani conteaza mai mult modul in care arata si ceea ce trece de aceasta categorie inseamna un interes crescut pentru o situatie financiara buna, independenta din acest punct de vedere. In cazul femeilor se pare ca in general se pastreaza ca prima caracteristica siguranta in propriile puteri. Daca peste 60% au raspuns astfel procentul scade treptat in ceea ce priveste inteligenta si pe urma banii.

De Admin