Tehnologia din Secolul Vitezei in care traim, poate face o multime de lucruri pentru ni. Pana la urma, cam acesta este motivul pentru care il numim secolul vitezei: pentru rapiditatea cu care tehnologia este capabila sa faca unele lucruri. Haideti sa vedem cativa pasi ai evolutiei in acest sens si cam ce poate face tehnologia pentru noi.

Astazi, o scrisoare este transformata intr-un mail si ajunge la destinatie in cateva secunde, chiar si daca vorbim despre celalalt capat al lumii. Singura conditie este accesul la internet.

Astazi, cu ajutorul tehnologiei, chiar daca indirect, ne putem plimba in jurul lumii in doar cateva zile. Avioane, masini moderne, trenuri de mare viteza, vapoare, toate sunt productii si minuni care stau drept dovada pentru gradul de evolutie la care ne-a adus tehnologia.

Astazi, nici macar nu mai avem butoane la telefoane. Da, tehnologia touchscreen inlocuieste aproape in totalitate existenta oricarui tip de buton sau de tastatura. Ba mai mult, tabletele moderne, incep sa inlocuiasa si laptop-urile (alta minune a tehnologiei).

In ziua de astazi, avem doua mari medii in care evolutia inseamna de fapt Secolul Vitezei: tehnologia si internetul, dependent oarecum de tehnologie pentru a-si asigura evolutia.

Daca pe vremea lui Da Vinci robotii erau doar o aspiratie, astazi avem roboti peste tot in jurul nostru. Da, tine minte ca pana si cuptorul cu microunde si expresorul pe care il ai in casa, sunt un tip de roboti inteligenti.

Unde ne indreptam? 

Ne indreptam spre o societate in care depidem de tehnologie, chiar daca de multe ori negativ. Suntem o lume cu peste 7 miliarde de oameni si tehnologia ne ajuta sa convietuim si sa avem in continuare loc, cu totii.

Suntem in Secolul Vitezei si in curand, viteza luminii va fi lasata in urma, ca o amintire a ce era acum multi ani, un tel inca neatins.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *