castele faimoase

Castele bantuite faimoase

Entuziastii de paranormal si vanatorii de fantome considera ca palatele si castelele bantuite sunt fascinante. Aceste ziduri vechi si pereti tari de piatra inca mai pastreaza energia vietilor trecute si a evenimentelor din trecut si aceste spirite din trecut inca mai bantuie vizitarorii acestor castele cu fantome? Unele dintre aceste castele au devenit faimoase tocmai pentru prezentele fantomatice care au fost sesizate acolo. Fie ca aceste aparitii sau fost sau nu reale, acest lucru inca ramane de vazut, insa zvonurile raman aceleasi ca intotdeauna si mereu prezente.

Povesti cu castele bantuite

Exista o teorie printre parapsihologi cum ca oamenii isi lasa o parte din energia lor in spate, in locurile pe unde au trait si au umblat. Aceste lucruri par si mai adevarate atunci cand vietile celor in cauza s-au sfarsit subit, si de obicei violent. Un castel care a fost lasat parasit timp[ de un deceniu se poate sa fi adunat energie de la numerosii sai locuitori din trecut de-a lungul anilor. Daca aceasta teorie este adevarata, nu este de mirare ca activitatea paranormala este raportata la cele mai multe castele asemenea din lume.

Turnul Londrei-Anglia

Construit in anul 1078, Turnul Londrei a fost scena a mai multe triumfuri si poate ca, a si mai multe tragedii chiar. Exista multe rapoarte ale activitatilor paranormale in acest turn, insa putine cred ca sunt si reale. Anne Boleyn, cea de-a doua sotie a celebrului Rege Henry VIII, a fost decapitata in cadrul Turnului. Aceasta se crede ca a aparut pe peluza Turnului din cand in cand.

Chiar si infatisari ale fiilori lui Eduard IV, la care se facea referire de obicei ca la „micii printi”, au fost raportate ca au aparut prin preajma turnului de-a lungul anilor. Printii acestia au fost tinuti captivi in Turn dupa moartea tatalui lor si mai apoi au disparut de tot.

Articole create 413

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus