cartile de creditcartile de credit

Este atat de usor sa pierzi evidenta banilor pe care ii detii in timp de joci jocuri de noroc, pentru ca poti investi foarte mult si nu poti castiga nimic in schimb. Din cauza acestui lucru, este o idee rea sa iti folosesti cardul de credit.

Cu toate ca unele carduri de credit exclud jocurile de noroc, cele care o fac nu considera aceste cheltuieli drept avansuri de bani. Rata de interes si alte taxe asociate cu cartile de credit pot cauza probleme si iti pot ruina in cele din urma scorul de credit.

Fiecare banut pe care il cheltui pentru diferite servicii si lucruri pentru nunta ta va trebuit sa fie platit inapoi cu cea mai mare dobanda. In schimb, poti depasi foarte usor limita cardului tau de credit pentru a-ti organiza nunta de vis. Asta poate duce la taxe peste limita sau la darea peste cap a cardului tau. In final, iti va putea afecta scorul de credit.

Este atat de usor sa iti treci printre degete cardul de credit incat poate ca nici nu vei realiza faptul ca de fapt cheltui prea mult. 50 de lei aici, 100 de lei dincolo se pot adauga foarte simplu la cele cateva zeci de milioane de mai tarziu cu dobanda. Daca nu esti in stare sa platesti restul, vei putea deveni subiectul a mai multe taxe de dobanda si potential la ruinarea scorului tau de credit.

A avea un card de credit te poate ajuta sa iti imbunatatesti scorul de credit, insa daca acesta este folosit in mod inadecvat se poate finaliza cu nemultumiri si ii poate scade valoarea cardului de crdeit. Din cauza acestii lucru, este foarte important sa ne gandim de cateva ori inainte de a incepe sa il folosim. Prin evitarea lurcurilor mentionate mai sus, poti evita ruina financiara cauzata de datoriile cartii de credit.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *