feng shuifeng shui

Feng Shui este arta chinezeasca veche  de creare a armoniei in mediul de locuit sau inconjurator. Premisa este cum ca pornind de la un anumit plan de estetizare a locuintei, prin inlocuirea obiectelor din locuinta si de la birou in anumite locatii, si prin folosirea de culori speciale, pritre alte trasaturi, poti aduce pacea si linistea in cadrul spatiului de locuit si de muncit.

Aceasta arta este folosita de asemenea  pentru a imputernici energia la munca, dragostea, banii si starea de spirit. Exista o gramada de site-uri si articole pe Internet despre aceasta traditie si mod de a decora interioarele pentru stare de bine, dar eu va voi preciza cateva lucruri dupa care sa va ghidati in aceasta noua incursiune in lumea feng shui.

O locuinta dispune de o anumita ambianta, un sentiment pe care oricine va intra in acea casa, il va simti de indata. Ai trai deseori aceste stari atunci cand ai vizitat pe cineva. Esti constient instantaneu de propriiile reactii emotionale legate de o camera anume. Nu ma refer la o reactie anume la decorul aceslei casei, ci mai degraba este vorba despre ceva mai adanc de atat.

Ai o stare de recunostinta, de multumire si poate si ceva melancolie. Te poti simti cumva iritat si ingrijorat. Te poti simti de asemenea ca si cum te-ai afla in mijlocul pacii si linistii supreme de pe acest pamant. Feng Shui exprima si descrie cauzele pentru aceste emotii interesante si un expert Feng Shui poate asigura remedii pentru acea camera sau casa astfel incat aceasta sa inceapa sa transmita sentimente mai bune si stari de spirit pozitive.

Un alt mod familiar pentru familiile evstice  ar fi sa sustina ca locuintele mentin o anumita vibratie si aceste vibe-uri ne afecteaza foate mult ori bine ori rau. Cu ajutorul Feng Shui, iti poti asigura anumite venituri pozitive. Pentru cei care studiaza  si sunt stapani pe aceasta arta, aceasta deschide  calea catre prosperitate si catre starea de bine la orice nivel de existenta.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *