doctorfirutidoctorfiruti

Ca ramura a medicinei alternative, homeopatia castiga tot mai multi adepti. Motivele sunt diverse, principalul este insa ca tratamentul este cu adevarat sigur. Remediile indicate si oferite de medicina homeopata sunt alese pe baza simptomelor pacientului, se vizeaza in principal o stare generala de bine, chiar si in conditiile in care cauza afectiunii nu este cunoscuta. Uneori medicina traditionala, cu toata evolutia tehnologiei si metodele moderne ce le utilizeaza, nu poate gasi un diagnostic exact pentru anumite conditii si simptome. Astfel fara un diagnostic nu poate fi tratata afectiunea. In cazul medicinei homeopate, diagnosticul nu este atat de important, sunt tratate simptomele, pentru ca orice afectiune prezinta anumite simptome la un moment dat.

Avantajele oferite de homeopatie a dus la o crestere a numarului de specialisti in acest domeniu. La fel cum este cazul doamnei doctor Firuti in Romania, exista specialisti si  practicieni ai homeopatiei in toata lumea. In lista avantajelor oferite de homeopatie s-ar include urmatoarele aspecte:

  • Remediile homeopate sunt foarte sigure. Modalitatile de tratament ajuta la imbunatatirea capacitatii proprii de vindecare a organismului, medicamentele folosite nu contin ingrediente care sa fie daunatoare, se vizeaza intarirea sistemului imunitar si inlaturarea simptomelor fiecarei afectiuni in parte.
  • Siguranta si eficacitatea remediilor homeopate se face simtita indiferent de grupa de varsta sau conditia medicala. Pot sa beneficieze de avantajele acestor remedii atat persoane tinere cat si mai varstnice, copii sau chiar femei gravide.
  • Ingredientele folosite pentru remediile homeopate sunt 100% naturale, sunt foarte usor asimilate de organism si astfel actioneaza foarte eficient.
  • Tratamentul homeopat este non-invaziv, iar efectele secundare negative nu isi fac niciodata simtita prezenta datorita concentratiilor reduse ale medicamentelor folosite.

Uneori metodele medicinei clasice pot sa nu fie eficiente. Apar efecte adverse, reactii ale organismului la tratamentul cu medicamente puternice, care sunt si foarte costisitoare. Aici intervine medicina alternativa, in speta homeopatia, care ajuta la tratarea unei sfere largi de afectiuni sau chiar la prevenirea lor. Poate ca singurul neajuns in ceea ce priveste aceasta forma de tratament ar fi timpul. Vindecarea pe cale homeopata are loc prin intarirea fortei vitale si a sistemului imunitar al fiecaruia. Poate dura mult uneori pana cand o boala este vindecata complet, insa vindecarea se realizeaza la un nivel mult mai profund fata de tratamentele conventionale. Se vizeaza o stare generala de bine, se ajuta efectiv organismul sa lupte cu tot ceea ce ii dauneaza, insa treptat, gradual, prin tratamente in doze si concentratii reduse, astfel totul se realizeaza natural si minim invaziv.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *