Banii nu aduc fericirea

Stima de sine : Am o multime de exemple sa-ti demonstrez ca banii nu pot cumpara stima de sine. Stima de sine este castigata de inauntru. Daca esti propriul tau cel mai rau dusman, zeii banilor nu te pot salva din auto distrugerea pe care ti-o impui tie. Regele Rock-ului, Elvis Presley, a avut cea mai buna viata pe care ti-o poti imagina, fara lipsa de bani. Si-a luat propria viata cu depravarea stimei de sine.

Sanatatea : In timp ce scriu asta, am aflat ca senatorul Kennedy are cancer la creier si este terminal. Desigur banii ii pot obtine cea mai buna ingrijire medicala posibila, dar nici o cantitate de bani nu poate cumpara o asigurare pentru viata. Ne cumparam asigurare pentru absolut orice, incluzandu-ne viata, insa banii nu ne pot aduce inapoi la viata.

Respect : Incearca acest lucru. Palmuieste pe cineva peste fata si apoi ofera-i 100 de dolari pentru a-i obtine respectul. Il vei primi? Ma indoiesc. Cu totii ne traim viata in alergarea dupa propriului respect de la colegi, membrii familiei, din alter ego-ul nostru si chiar de la straini. Nici un ban nu poate cumpara respectul altora daca actiunile noastre vorbesc volume despre negativitate, insulta, impolitete si respect pentru altii.

Fericirea : Aceasta este controversata. Banii pot cumpara fericirea daca sunt cheltuiti pe a aduce securitate financiara pentru familie. Cu toate acestea, banii nu pot cumpara fericirea, daca scopul este ca banii sa faca alti oameni fericiti. Fuga dupa posesia posesiilor nu isi poate gasi destinatiile cu dorinta neincetate de a acumula mai multe posesii. Fericirea vine de inaintru. Cand schimbam atat de mult timp si energie pentru a obtine bani, ne privam interiorul de mancare si fericire.

Sunt sigur ca nu prea credeti multe lucruri, sau ati fost loviti de o revelatie, la urma urmei, banii nu pot cumpara ceea ce conteaza mai mult in vietile noastre.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *