bani deoparte

Bani pusi deoparte

Banii pusi deoparte vor fi mereu o idee buna, mai ales pe timp de criza. Daca ai fie si cativa marunti de care nu ai nevoie intr-o zi sau care sunt mai multi, atunci pune-i deoparte intr-o pusculita si vezi cum se vor aduna intre timp. Nu te vor ajuta decat pe tine si pe familia ta in caz de nevie, cu toate ca nu este mult.

Nu este nevoie decat sa pui cate un leu-doi sau chiar niste bani marunti, pentru ca la un moment dat suma se va aduna si vei obtine mult mai mult decat ce aveai initial. Important este sa fii consistent si sa nu uiti de pusculita ta pentru zile ngere. Insa, nu te lasa tentat sa umbli la ea inainte vreme. Mai bine, stabileste-ti prioritatile si seteaza-ti o asemenea pusculita pentru mai multe ocazii.

Borcan cu bani pentru educatie

Aceasta pusculita cu maruntis este foarte buna pentru copiii tai. Pentru atuncicand va trebui sa le cumperi rechizite, accesorii si sa platesti fel de fel de taxe pentru scoala. Educatia este foarte scumpa in ziua de azi. Multi tineri nu isi pot permite sa mearga la colegiu sau la universitate imediat dupa liceu, si asta din cauza taxelor foarte mari. Daca ai un copil, incepe sa trangi bani pentru educatia lui inca de azi si, vei vedea ca peste cativa ani, daca vei fi constant, banii aceia iti vor ajuta oarecum.

Borcan cu bani pentru calatorii

A calatori dincolo de granitele tarii sau chiar in tara la noi ne poate stoarce de bani. Insa, daca vom pune ceva deoparte pentru aceste lucruri, va fi mult mai bine. Daca nu iti permiti in acest an sa mergi in Grecia, atunci poate ca vei reusi sa faci asta la anul, daca vei pune ceva deoaparte. Trebuie sa fie suficient incat sa iti cumperi cel putin un bilet de avion dus. Restul va veni dupa sine. Stiu ca nu e foarte simplu, insa daca vei une cate ceva deoparte la fiecare salariu, tot vei reusi sa faci ceva pentru calatoria ta mult visata.

Articole create 416

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus