avantaje epilare cearaavantaje epilare ceara

In timp ce pot trece ani buni pana sa ajungi in punctul in care nu vei mai avea nevoie niciodata de ceara, sesiunile repetate de epilat cu ceara iti pot incetini cresteea parului pana cand poate vei ajunge sa nu iti mai creasca deloc ca inainte.

Chiar daca nu vei ajunge in punctul in care nu vei mai avea nevoie deloc de epilare sau de sesiuni de ras cu aparatul, oricum ar trebui sa te astepti ca parul sa creasca mult mai putin si sa fie mai subtire. Pentru cei care isi doresc sa mai lase la o parte aceasta rutina de frumusete care se repeta atat de des, metoda de epilare cu ceara este un mare plus.

Firele care apar pe sub piele sunt mai putin probabile sa iti faca probleme daca te vei epila cu ceara. Atunci cand te razi pe picioare, de exemplu, iti tai parul de la baza pielii si nu tai in profunzime firele de par, iar acestea pot incepe sa creasca pe sub piele. Rdacina parului este boanta si poate deveni captiva sub piele, unde va incepe sa creasca aiurea.

Firele de par inestetice care apar sun piele pot forma niste infectii dureroase. Problemele sunt mult mai probabil sa apara in anumite zone, cum ar fi gatul si in zona bikinilor, dar si pe picioare. Epilatul cu ceara indeparteaza, oricum, intreg firul de par, exact de la radacina. Noul fir de par ce va aparea, va fi mult mai subtire si mai drept la radacina, ceea ce inseamna ca este mai putin probabil sa fie prins sub piele si neindepartat alaturi de celelalte fire de par.

In timp ce unii oameni se vor baza mereu pe indepartarea parului cu aparatul de ras, epilatul cu ceara este o metoda grozava de a indeparta parul cu eficienta. Te poti epila cu ceara acasa sau iti poti face o programare la salon ca sa o faca un profesionist in locul tau. Rezultatul final este mai fin, o piele catifelata pentru mai mult timp decat daca ti-ai fi ras parul.

De Admin

Un comentariu la „Avantajele epilarii cu ceara”

Comentariile sunt închise.