cosmetice naturale

Avantaje ale cosmeticelor naturale

cosmetice naturale
cosmetice naturale

Cosmeticele, cum ar fi produsele de machiaj si produsele pentru ingrijirea corpului, sunt parte dintre regimul zilnic al intretinerii pielii, in cazul mai multor oameni. Cu o mare varietate de cosmetice  in toate marketurile din lume, este atat de important pentru ca noi sa folosim cele mai bune cosmetice pentru cele mai bune rezultate asupra pielii.

Cosmeticele naturale sunt alternative la cosmeticele sintetice. In cadrul contextului competitiei, dezbaterile legate de care dintre aceste produse sunt mai bune continua sa apara si sa se tina. Trebuie cam, mai intai de toate, sa intelegi factorul cheie care are diferentieaza aceste doua tipuri de cosmetice.

Uzul de ingrediente organice este caracteristica determinanta a cosmeticelor naturale. Ingredientele folosite in acreare acestor produse sunt regasite in natura sau create de reactii chimice naturale  opus fata de componentele artificiale  si reactiile chimice create in laborator. Aceasta distinctie duce de cele mai multe ori la evidentierea si alegerea cosmeticelor naturale.

Oamenii sunt mai putin predispusi a dezvolta alergii la cosmeticele naturale. Aloe este de cele mai multe ori folosit in crearea cosmeticelor. Contactul cu aloe se stie ca nu poate cauza reactii alergice.  Hidroxiprolina de dipalmitoil, un amino acid mai putin cunoscut din plante si folosit in cosmeticele anti imbatranire si pentru fermitate, nu este continut in nici o baza de date  care sa sustina ca poate fi daunator sau ca poate face rau persoanelor care folosesc acele produse.

Glicolul de propelyn si vaselina sunt niste componenti sintetici obisnuiti ai produselor cosmetice. Ambii sunt cunoscuti pentru ca pot cauza reactii alergice si iritatii ale ochilor si ale pielii atunci cand intra in contact cu unii oameni alergici. Exista o lista foarte lunga de ingrediente sintetice si organice folosite in cosmetice. A compara clasamentele legate de siguranta tuturor acestor ingrediente ar dura zile intregi. Este adevarat ca si unele ingrediente  naturale sunt la fel de toxice ca si unele ingrediente sintetice.

Articole create 413

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus