Femeile care au trecut printr-o dezamagire in plan sentimental si-ar dori la un moment dat sa cunoasca poate mai bine, intuitiv, pe cel care le curteaza. Sa nu se mai avante intr-o relatie sortita esecului, sa nu se mai loveasca de aceeasi situatie a inselatului. Si daca asta este dorinta iata ca studiile arata care sunt barbatii predispusi sa insele.

  1. Barbatul masculin. Suna ciudat insa se refera la aspectele ce arata clar testoteronul. Mai exact la forma fetei cei care au unghiurile bine definite sunt si cei care au sanse mai multe pentru a fi tentati sa insele.
  2. Barbatul vesel. In randul celor care se lasa tentanti de alte femei decat partenera se pare ca barbatii mai mereu veseli sunt cei care vor insela cu zambetul pe buze.
  3. Barbatul inginer. Surprinzator sau nu se pare ca studiile arata ca inginerii sunt cei care insala mai mult decat barbatii cu alte profesii.
  4. Barbatul care insala si berea pe care o prefera. La asta chiar nu te asteptai. Si poate ca pe cat de surprinzator pe atat de greu de crezut sondajele arata ca barbatii predispusi la inselat sunt cei care prefera in general berea Guinness sau Corona.
  5. Prefera nuntile si se bucura la nunta prietenilor. Sa clarificam: nimeni nu spune ca barbatii nu se bucura din motive de apreciat pentru cei care decid sa se casatoreasca. Insa studiile arata ca 32% din cei care insala au facut acest lucru la nuntile sau petrecerile de burlaci a prietenilor. Tentatii mari, domnisoare de onoare…

Si nu in ultimul rand se intrevede acelasi tip de barbat clasic. Slabeste. Cu sau fara probleme de greutate se decide brusc si cu entuziasm sa slabeasca. Asta pentru ca de vreme ce “cea” de acasa il prefera astfel pentru prada de ocazie se doreste a fi mascul apreciat.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *